Η Νορβηγία έχει εδώ και χρόνια ενδοδαπέδια θέρμανση στους δρόμους της

19:40 - 24/01/2022

Η Νορβηγία έχει εδώ και χρόνια ενδοδαπέδια θέρμανση στους δρόμους της Μια Σκανδιναβική χώρα σαν την Νορβηγία, έχει μακρύ χειμώνα, χειμώνας που μεταφράζεται σε χιόνι, πολύ χιόνι. Τι έχουν σκεφτούν οι Νορβηγοί ώστε οι δρόμοι και οι πεζόδρομοί τους να μην πιάνουν χιόνι; Κάτι απλό, την ενδοδαπέδια θέρμανση. Ήδη σε αρκετούς δρόμους του Όσλο έχουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νορβηγία έχει εδώ και χρόνια ενδοδαπέδια θέρμανση στους δρόμους της – ΦΩΤΟ

Μια Σκανδιναβική χώρα σαν την Νορβηγία, έχει μακρύ χειμώνα, χειμώνας που μεταφράζεται σε χιόνι, πολύ χιόνι. Τι έχουν σκεφτούν οι Νορβηγοί ώστε οι δρόμοι και οι πεζόδρομοί τους να μην πιάνουν χιόνι; Κάτι απλό, την ενδοδαπέδια θέρμανση. Ήδη σε αρκετούς δρόμους του Όσλο έχουν εγκατασταθεί τέτοια συστήματα, με την Ισλανδία... The post Η Νορβηγία έχει εδώ και χρόνια ενδοδαπέδια θέρμανση στους δρόμους της – ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή