Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Αττική Οδός: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο» [βίντεο]
09:18 - 25/01/2022
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τις σκηνές που εκτυλίχθησαν κατά της διάρκεια της Δευτέρας (24/1/2022) στους δρόμους της Αττικής. Συγκεκριμένα, τεχνικός του Opentv η κα. Μόνικα Γαλανοπούλου, περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε. «Δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί η κατάσταση. Είχα αρχίσει να έχω σπασμούς από το κρύο....
The post Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Αττική Οδός: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Αττική Οδός: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο» [βίντεο]
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τις σκηνές που εκτυλίχθησαν κατά της διάρκεια της Δευτέρας (24/1/2022) στους δρόμους της Αττικής.
Το άρθρο Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Αττική Οδός: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο» [βίντεο] εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυγκλονίζουν οι μαρτυρίες εγκλωβισμένων σε Αττική Οδό και Μεσογείων – «Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο»
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι από χθες στην Αττική Οδό και στη Μεσογείων λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο κ. Νίκος, κάτοικος Παιανίας ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος από χθες το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ύψος της Πεντέλης.
"Είχαμε βενζίνη στο αμάξι και βγάλαμε πολλές ώρες και μέσα σε ένα λεωφορείο. Ήμασταν και σε ένα τούνελ, οπότε τη βγάλαμε. Εγκλωβιστήκαμε κάνα χιλιόμετρο από τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Ήταν μεγάλο το μποτιλιάρισμα, δεν είχε να κάνει με αλυσίδες, όλα είχαν εγκλωβιστεί. Το πρώτο κρουασάν ήρθε από τα παιδιά από τη γειτονιά, στις 10 και μισή το βράδυ. Εμείς ήμασταν εδώ από τις 12 το μεσ
Διαβάστε το στο grtimes.gr