Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έμεινε εγκλωβισμένος στην Αττική οδό – «Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2 χιλιάρικα»
09:44 - 26/01/2022
Τη δική του περιπέτεια στην Αττική οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» περιέγραψε το πρωί της Τετάρτης
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έμεινε εγκλωβισμένος στην Αττική οδό – «Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2 χιλιάρικα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό – Περιγράφει και συγκλονίζει (Βίντεο)
«Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2 χιλιάρικα», τονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά την περιπέτεια που βίωσε.
Διαβάστε το στο Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό: Τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα όταν μας έβαλαν μέσα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ένας από τους πολλούς που εγκλωβίστηκαν με τα χιόνια στην Αττική Οδό. «Από φάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα τα πω πολύ γρήγορα. Είμαι φανατικός της Αττικής οδού, γιατί πηγαίνω από εκεί και στο ραδιόφωνο αλλά και τα γυρίσματα της εκπομπής στον ΑΝΤ1. Αποφάσισα κατά τις 12 το μεσημέρι να πάω στο μοντάζ και μπήκα μέσα στην Αττική οδό, έχω την ηλεκτρονική είσοδο και παθαίνω σοκ, γιατί είναι όλα σταματημένα» είπε στον Γιώργο Παπαδάκη. «Έκανα μία ώρα, μιάμιση να φτάσω στην επόμενη έξοδο που είναι η Κηφισίας. Το σοκαριστικό είναι ότι όλα ήτα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε εγκλωβισμένος στην Αττική οδό: «Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2 χιλιάρικα»
Το πρωί της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου περιέγραψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» τη δική του περιπέτεια στην Αττική οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».
«Από...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕγκλωβισμένος στην Αττική Οδό και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - «Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2 χιλιάρικα»
Για την περιπέτεια που πέρασε με τον εγκλωβισμό του στην Αττική Οδό λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Ο παρουσιαστής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι κανείς δεν ειδοποίησε πως μπορούσαν να βγουν από τις εξόδους και τόνισε ότι τους έβαλαν μέσα παρότι τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα.
«Από φάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα τα πω πολύ γρήγορα. Είμαι φανατικός της Αττικής οδού, γιατί πηγαίνω από εκεί και στο ραδιόφωνο αλλά και τα γυρίσματα της εκπομπής στον ΑΝΤ1», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αποφάσισα κατά τις 12 το μεσημέρι
Διαβάστε το στο pronews.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο γνωστός παρουσιαστής περιγράφει την περιπέτεια που έζησε με τον εγκλωβισμό του στην Αττική Οδό λόγω χιονόπτωσης.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Εγκλωβίστηκα στην Αττική Οδό, δεν ξεχνιέται αυτό με 2.000 ευρώ αποζημίωση»
Τη δική του περιπέτεια στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», περιέγραψε το πρωί της Τετάρτης 26/1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Καλημέρα Ελλάδα». «Από φάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Εγκλωβίστηκα στην Αττική Οδό, δεν ξεχνιέται αυτό με 2.000 ευρώ αποζημίωση» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr