Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα – «Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός»

11:40 - 26/01/2022

Η Ελένη Γερασιμίδου, εμφανώς εκνευρισμένη, μίλησε στο Πρωινό για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι κάτοικοι To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα – «Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα στην Παλλήνη – Ο δήμαρχος δεν υπάρχει

Τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που προκάλεσε η «Ελπίδα» και στην Παλλήνη, όπου μένει, περιέγραψε στο Πρωινό η Ελένη Γερασιμίδου. «Δεν πήρα για προσωπικό λόγο. Άτυπα εκπροσωπώ μια ολόκληρη γειτονιά. Έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα -ξέρω ότι είστε φιλόξενοι- έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ περισσότερο από εμάς άλλοι άνθρωποι και το ξέρουμε και το ξέρετε κι εσείς. Μιλάμε για τη Νέα Παλλήνη, μια γειτονιά που δεν είναι στο κέντρο της Παλλήνης, αν και ο Γέρακας και όλος ο δήμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αλλά εγώ μιλάω για τη δική μας γειτονιά, λίγο πάνω από το Alex Pak» ανέφερε. «Δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο. Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Γερασιμίδου: Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα- Είμαι διαβητική και με έπιασε πανικός

H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ίδια και οι γείτονες της στην Παλλήνη εξαιτίας της κακοκαιρίας, στην εκπομπή στο “Πρωινό”.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελένη Γερασιμίδου: «18 ώρες χωρίς ρεύμα η Παλλήνη – Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός» (Video)

«Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά και ηλικιωμένοι »

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έκκληση της Ελένης Γερασιμίδου: "Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα, είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός" [Βίντεο]

Η Ελένη Γερασιμίδου μιλώντας στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 για την ταλαιπωρία που βιώνει στη Νέα Παλλήνη τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα - «Είμαι διαβητική! Με έπιασε πανικός»

Η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα είναι τραγική. Πολλοί συμπολίτες μας έμειναν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσουμε στα παγωμένα αυτοκίνητά τους, ενώ πολλά νοικοκυριά έχουν μείνει για αρκετές μέρες χωρίς ρεύμα. Μία από τις περιοχές που έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από αυτή την κατάσταση είναι και η Παλλήνη, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η Ελένη Γερασιμίδου στην εκπομπή «Πρωινό». Η γνωστή ηθοποιός ούσα οργισμένη από τον ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό αλλά και την μηδενική βοήθεια από τον δήμο όπου κατοικούν, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εκείνη και οι γείτονές της εξαιτίας της κακοκαιρίας. «Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα ε

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ελένη Γερασιμίδου: «Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα. Με έπιασε πανικός, είμαι 72 ετών και διαβητική»

«Δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο. Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά μας»

Διαβάστε το στο news.gr

Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα στην Παλλήνη – «Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός»

Η Ελένη Γερασιμίδου, εμφανώς εκνευρισμένη, μίλησε στο Πρωινό για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι κάτοικοι της Παλλήνης, που είναι πολλές ώρες χωρίς ρεύμα λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία «Ελπίς». «Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία γειτονιά εδώ στη Νέα Παλλήνη. Έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γερασιμίδου: «Μείναμε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και είμαι διαβητική» (vid)

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε στην περιπέτειά της λόγω του χιονιά Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου εξομολογήθηκε τη δική της περιπέτεια από την κακοκαιρία αφού τόσο η ίδια όσο και οι γείτονές…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ελένη Γερασιμίδου: "Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός"

"18 ώρες είμαστε χωρίς ρεύμα και δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελένη Γερασιμίδου: «Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγώ είμαι διαβητική. Με έπιασε πανικός»

Μια απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε αυτές τις μέρες λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός παρέμεινε αποκλεισμένη στη Νέα Παλλήνη, χωρίς ρεύμα για 18 ώρες. Η ίδια μίλησε εμφανώς εκνευρισμένη στο «Πρωινό», εκπροσωπώντας όλη τη γειτονιά της, για τις δύσκολες ώρες που περνούν. «Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία γειτονιά εδώ […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγώ είμαι διαβητική. Με έπιασε πανικός» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της