#Ελένη Γερασιμίδου

Γερασιμίδου: «Η Φαίη είναι ευγενικό πλάσμα – Ο Βλάχος είναι εξαιρετικός»

youfly.com
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» για τους δημοσιογράφους, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Πάνο Βλάχο και τις πρωινές εκπομπές. The post Γερασιμίδου: «Η Φαίη είναι ευγενικό πλάσμα – Ο Βλάχος είναι εξαιρετικός» appeared first on Youfly.
14:58 23/02/2024

Ελένη Γερασιμίδου: «Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου.Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου.Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, τους δημοσιογράφους, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Πάνο Βλάχο και τις πρωινές εκπομπές. «Δεν υπάρχει μυστικό στον επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του. Γράφει […]
14:00 23/02/2024

Αντώνης Ξένος: "Αν δεν είχα την Ελένη Γερασιμίδου στη ζωή μου, μπορεί να ήμουν έγκλειστος σε φυλακή"

patrasevents.gr
"Πραγματικά θέλω να ακουμπήσω κάπου την αγάπη μου και προσφέρεται η Ελένη"
22:53 12/02/2024

Αντώνης Ξένος: «Αν δεν είχα την Ελένη Γερασιμίδου στη ζωή μου, μπορεί να ήμουν έγκλειστος σε φυλακή»

zappit.gr
Μαζί με την σύζυγο του, Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε ο Αντώνης Ξένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» το Σάββατο στην […] The post Αντώνης Ξένος: «Αν δεν είχα την Ελένη Γερασιμίδου στη ζωή μου, μπορεί να ήμουν έγκλειστος σε φυλακή» appeared first on Zappit.
23:00 10/02/2024

Ελένη Γερασιμίδου: «Είχαμε πάθει αλαζονεία, κάναμε αυτή τη γαϊδουριά στη σκηνή, αλλά ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι»

zappit.gr
Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιζε στην θεατρική […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Είχαμε πάθει αλαζονεία, κάναμε αυτή τη γαϊδουριά στη σκηνή, αλλά ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι» appeared first on Zappit.
14:00 06/12/2023

Συγκινεί η Ελένη Γερασιμίδου για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της: «Ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη»

zappit.gr
Την Ελένη Γερασιμίδου φιλοξένησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» την Κυριακή στο MEGA. Μέσα σε όλα, […] The post Συγκινεί η Ελένη Γερασιμίδου για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της: «Ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη» appeared first on Zappit.
18:00 26/11/2023

Η Ελένη Γερασιμίδου για το έμφραγμα που υπέστη: «Στεναχωριόμουν αλλά προσπαθούσα να μην το δείξω»

govastileto.gr
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τα σημάδια και της άγνωστες πλευρές ενός εμφράγματος. «Πριν πάθω το τελικό έμφραγμα είχα ενοχλήσεις. Όλα έγιναν μετά τη φωτιά. Προφανώς ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη. Στεναχωριόμουν αλλά προσπαθούσα να μην το δείξω. Μείναμε ένα διάστημα στο θέατρο, στην αυλή. […]
13:00 26/11/2023

Ελένη Γερασιμίδου: Ο εκνευρισμός όταν ρωτήθηκε για την προσαγωγή του συζύγου και της κόρης τους στη ΓΑΔΑ

govastileto.gr
Η Ελένη Γερασιμίδου το βράδυ της Τρίτης 14/11 έδωσε το παρών στα θεατρικά βραβεία κοινού κι έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί για να καλύψουν την όμορφη βραδιά. Η ηθοποιός μέσα σε όλα εξέφρασε το παράπονό της που δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής κανένα σχετικό βραβείο αλλά δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της όταν […]
10:00 15/11/2023

Ελένη Γερασιμίδου: Ο Αντώνης Ξένος και κόρη τους προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ

zappit.gr
Με μία ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε πως τόσο ο Αντώνης Ξένος, ο σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου όσο και […] The post Ελένη Γερασιμίδου: Ο Αντώνης Ξένος και κόρη τους προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ appeared first on Zappit.
16:00 12/11/2023

Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν βγαίνω ποτέ άβαφη, αλλά στο σπίτι μου είμαι πατσαβούρα»

okmag.gr
H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για την πολιτική σάτιρα αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν την βλέπει. Η ηθοποιός βρίσκεται τη φετινή σεζόν στη σειρα «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που προβάλλεται για 11η χρονιά και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται». «Είναι απαραίτητο είδος η σάτιρα αρκεί να μην υπάρχουν σχόλια που θίγουν άτομα, κοινότητες, […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν βγαίνω ποτέ άβαφη, αλλά στο σπίτι μου είμαι πατσαβούρα» appeared first on OK! Magazine.
21:58 22/10/2023

Ελένη Γερασιμίδου: «Διδάσκονται πως να σου στήσουν την παγίδα, έχω πιαστεί κορόιδο πολλές φορές»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου, το μεσημέρι της Κυριακής, στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου και την κάμερα […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Διδάσκονται πως να σου στήσουν την παγίδα, έχω πιαστεί κορόιδο πολλές φορές» appeared first on Zappit.
17:00 22/10/2023

Ο Αλέξης Κούγιας μηνύει την Ελένη Γερασιμίδου με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη

thebest.gr
Μήνυση σε βάρος της Ελένης Γερασιμίδου καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ παράλληλα αξιώνει το ποσό των 100.
03:00 03/08/2023

O Αλέξης Κούγιας μηνύει Μενδώνη και Ακρίτα, μετά τη Γερασιμίδου

zappit.gr
Μετά τη μήνυση στην Ελένη Γερασιμίδου για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει […] The post O Αλέξης Κούγιας μηνύει Μενδώνη και Ακρίτα, μετά τη Γερασιμίδου appeared first on Zappit.
19:00 02/08/2023

Κούγιας: Καταθέτει αγωγές κατά Ακρίτα και Μενδώνη – «Να ζητήσει συγγνώμη από τον Λιγνάδη η Γερασιμίδου»

logiastarata.gr
Την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα και της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας. Παράλληλα κάλεσε την Ελένη Γερασιμίδου να ζητήσει συγγνώμη τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και όσοι δημοσίευσαν τις «εντελώς συκοφαντικές δηλώσεις της αλλά και αυτοί που αναπαρήγαγαν αυτές τις δηλώσεις», […] The post Κούγιας: Καταθέτει αγωγές κατά Ακρίτα και Μενδώνη – «Να ζητήσει συγγνώμη από τον Λιγνάδη η Γερασιμίδου» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:00 02/08/2023

Ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει μήνυση στην Ελένη Γερασιμίδου με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη

zappit.gr
Μήνυση σε βάρος της Ελένης Γερασιμίδου καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ παράλληλα αξιώνει το ποσό […] The post Ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει μήνυση στην Ελένη Γερασιμίδου με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη appeared first on Zappit.
19:00 01/08/2023

Ελένη Γερασιμίδου για Σπαρτιάτες: «Πρέπει να προσέχουμε πάλι πως κυκλοφορούμε τις νύχτες»

zappit.gr
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την καλοκαιρινή της κωμωδία στο θέατρο Από […] The post Ελένη Γερασιμίδου για Σπαρτιάτες: «Πρέπει να προσέχουμε πάλι πως κυκλοφορούμε τις νύχτες» appeared first on Zappit.
22:00 30/07/2023

Ελένη Γερασιμίδου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω»

govastileto.gr
Η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και στους συναδέλφους της που καταγγέλθηκαν. Συγκεκριμένα , η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε πως δεν έχει και την καλύτερη ιδέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ τον Δημήτρη Λιγνάδη τον χαρακτήρισε εγκληματία. Πιστεύετε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να επιστρέψει θεατρικά; Εγώ δεν […]
19:00 30/07/2023

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν βίασε και δεν σκότωσε κανέναν, τα νεύρα του πρέπει να προσέξει λίγο»

tlife.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου. Μεταξύ To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν βίασε και δεν σκότωσε κανέναν, τα νεύρα του πρέπει να προσέξει λίγο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 24/07/2023

Ελένη Γερασιμίδου: “Να διώξουν τον Γιώργο Κιμούλη από το Κρατικό Θέατρο και να έχουν τη Λένα Κιτσοπούλου;”

instyle.gr
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του “Καλοκαίρι Yes”, Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Κιμούλη, τη Λένα Κιτσοπούλου και τις αντιδράσεις που υπήρξαν και τον Σπύρο Μπιμπίλα. “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Σπουδαία. Δεν αμφιβάλω για τις καταγγελίες αλλά εντάξει, όχι και τέτοια τιμωρία, να του κόψουν τη δουλειά,  […] The post Ελένη Γερασιμίδου: “Να διώξουν τον Γιώργο Κιμούλη από το Κρατικό Θέατρο και να έχουν τη Λένα Κιτσοπούλου;” appeared first on InStyle.
18:46 24/07/2023

Ελένη Γερασιμίδου για Σπύρο Μπιμπίλα: «Τον ψέγω γιατί ασχολήθηκε πάρα πολύ με το MeToo»

neolaia.gr
Όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».
15:46 24/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load