Ζέτα Δούκα: Ένας χρόνος από τη συγκλονιστική εξομολόγησή της – «Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε» (vid & pic)
13:40 - 26/01/2022
Η ηθοποιός δεν ξέχασε την εξομολόγησή της Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τα όσα είχε ζήσει στο παρελθόν από…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ένας χρόνος από την καταγγελία της Ζέτας Δούκα: «Ακόμη θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε»
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την στιγμή που η Ζέτα Δούκα μίλησε δημόσια και κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία. Η ηθοποιός, με αφορμή την συμπλήρωση του ενός χρόνου από την καταγγελία της προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θυμήθηκε πώς ένιωθε την στιγμή που μίλησε. «Ακόμη θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε, μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος. Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ζέτα Δούκα εξομολογείται ένα χρόνο μετά για Κιμούλη: «Ακόμη θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε» (EIKONA)
Η ηθοποιός, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αναφέρθηκε σε εκείνη τη μέρα που βρήκε το θάρρος και μίλησε ανοικτά. «Ακόμη θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε, μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr