Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ο «λιθοβολισμός», τα unfollow και ο απολογισμός – «Χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»
07:22 - 27/01/2022
Νέα μηνύματα προς τους διαδικτυακούς του φίλους, έστειλε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης λίγες ημέρες μετά τον σάλο
To άρθρο Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ο «λιθοβολισμός», τα unfollow και ο απολογισμός – «Χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Κοψιάλης: Νέο ξέσπασμα σε όσους τον κατηγόρησαν – «Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»
Οργισμένη απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν και τον έκαναν unfollow έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο γνωστός influencer που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των social media για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, επειδή υπερασπίστηκε ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Το #cancel_kopsialis έγινε πρώτο trend στο Twitter, ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξανδρος Κοψιάλης: Νέο ξέσπασμα σε όσους τον κατηγόρησαν – «Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Κοψιάλης – Νέο ξέσπασμα: Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου
Με stories στο Instagram ξέσπασε κατά παντός ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, που βρέθηκε στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες για τη στάση του στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τα like του σε ομοφοβικά σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη. Μάλιστα, το κύμα αντιδράσεων εναντίον του influencer ήταν τέτοιο που το hastag #Cancel_Kopsialis έγινε trend για μέρες στο Twitter. Στον απόηχο των αντιδράσεων, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε πως ο διαγωνισμός με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο παύει να ισχύει από το προφίλ του. Χθες, Τετάρτη, ο influencer μέσα από stories του στο Instagram ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον πρόδωσαν για να βγάλουν, όπως έγραψε, «τη ρετσινι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξανδρος Κοψιάλης: Νέο ξέσπασμα σε όσους τον κατηγόρησαν – «Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»
Οργισμένη απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν και τον έκαναν unfollow έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο γνωστός influencer που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των social media για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, επειδή υπερασπίστηκε ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Το #cancel_kopsialis έγινε πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες των social media να τα βάζουν με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και να καλούν όσους τον ακολουθούν στον λογαριασμό του στο Instagram, να τον κάνουν unfollow, όπως και άλλους influencers, ενώ παράλληλα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο τον έβγαλαν από τον διαγωνισμό (giveaway) με δώρο ένα σπίτι αξίας άνω […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΑλέξανδρος Κοψιάλης: «Είδα άτομα να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»
Μετά το σάλο των τελευταίων ημερών, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θέλησε να κάνει έναν απολογισμό για όσα συνέβησαν.
Διαβάστε το στο neolaia.grΑλέξανδρος Κοψιάλης: “Χοροπηδάνε πάνω από το πτώμα μου”
Οργισμένη απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν και τον έκαναν unfollow έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο γνωστός influencer που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των social media για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, επειδή υπερασπίστηκε ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Το #cancel_kopsialis έγινε πρώτο trend στο Twitter, […]
Διαβάστε το στο dete.gr