Γ.Πατούλης: «Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν - Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας»

09:10 - 27/01/2022

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, το πρωί της Πέμπτης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις ευθύνες που δεν έχουν αναλάβει άλλοι για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αττική από την κακοκαιρία «Ελπίς». «Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν. Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας, δεν είμαι η πολιτική προστασία, υπάρχουν και άλλοι κρίκοι της αλυσίδας» είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ζήτησε «να τελειώνει το επικοινωνιακό γαϊτανάκι μέσα από ένα παντοδύναμο κέντρο ότι φταίει ο Πατούλης» και επέμεινε σε υψηλούς τόνους: «Να βγουν με ανδρεία να αναλάβουν τις ευθύνες όλοι. Αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες που μας αναλογούν». «Προφανώς και ζητάω συγγνώμη, είμαι ένας από τους

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις