Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τόσα χρήματα έπαιρναν οι μαχητές – «Είναι λίγα γι’ αυτά που περνάμε»

10:08 - 27/01/2022

Στην εκπομπή «Status» του Astratv και τον Κωνσταντίνο Καμέα έδωσε συνέντευξη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε  […] The post Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τόσα χρήματα έπαιρναν οι μαχητές – «Είναι λίγα γι’ αυτά που περνάμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρναν οι «Μαχητές» στο Survivor (Βίντεο)

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναφέρθηκε για τον Σάκη Κατσούλη και τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε, καθώς και για τις αμοιβές που έλαβαν στο Survivor.

Διαβάστε το στο

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Παίρναμε 1.000 ευρώ την εβδομάδα, ήταν λίγα μπροστά σε αυτά που περνάγαμε

Για τις αμοιβές των Μαχητών στο περσινό Survivor μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Status» στο Astratv. Η παίκτρια που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό είπε ότι οι Μαχητές έπαιρναν 1.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που θεωρεί μικρό για τα όσα πέρασαν στον Άγιο Δομίνικο. «Η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήταν πολύ λίγα γι’ αυτά που περάσαμε. Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά. Τα συμβόλαια των Διασήμων διαφέρουν, άλλα υπογράφει ο ένας και άλλα ο άλλος. Στους μαχητές όμως, είναι ίδια τα λεφτά» είπε. «Το Survivor με έκανε να δώσω δεύτερη ευκαιρία στον Σάκη» Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε και για τον νικητή Σάκη Κατσούλη κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρναν οι Μαχητές στο «Survivor»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Status» του Astratv ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για το περσινό αλλά και το φετινό «Survivor» και τη σχέση της με...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τόσα χρήματα έπαιρναν οι Μαχητές

«Ο Σάκης είχε τη λάμψη του. Ο κόσμος τον ξεχώρισε και κέρδισε το Survivor. Οι φετινοί παίκτες έχουν αντιγράψει χαρακτήρες και συμπεριφορές του περσινού παιχνιδιού. Η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήταν πολύ λίγα γι’ αυτά που περάσαμε. Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά. Τα συμβόλαια των διασήμων […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε το ποσό που έπαιρναν οι Μαχητές – «Ήταν πολύ λίγα για αυτά που περνάμε»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Status» του Astratv και τον Κωνσταντίνο Καμέα. Η πρώην παίκτρια To άρθρο Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε το ποσό που έπαιρναν οι Μαχητές – «Ήταν πολύ λίγα για αυτά που περνάμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Survivor: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αυτή ήταν η αμοιβή της - «Είναι λίγα γι’ αυτά που περνάμε» (Video)

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η πρώην παίκτρια του Survivor που ξεχώρισε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκαλύπτει πόσα χρήματα παίρνουν οι Μαχητές στο Survivor

«Είναι λίγα γι’ αυτά που περνάμε», δηλώνει η πρώην παίκτρια του #SurvivorGR

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τόσα χρήματα έπαιρναν οι μαχητές - «Είναι λίγα γι’ αυτά που περνάμε»

«Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο