Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα, μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου»
13:20 - 27/01/2022
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για τη δική της περιπέτεια με την κακοκαιρία “Ελπίς” η
To άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα, μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Σαλαγκούδη: Ήμουν 60 ώρες χωρίς ρεύμα – Έμενα στο αυτοκίνητο για να έχω θέρμανση και να φορτίζω το κινητό
Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T- Live και μίλησε για τις 60 ώρες που πέρασε χωρίς ρεύμα αλλά και την απόφασή της να αφήσει τελικά το σπίτι της και να μεταφερθεί σε ένα ξενοδοχείο. Όπως είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη: «Νομίζω τις μισές ώρες τις πέρασα στο αυτοκίνητο. Επειδή έπρεπε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Είμαι χωρίς ρεύμα για 4η μέρα – Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό» (Video)
«Έχει πέσει ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά»
Διαβάστε το στο topontiki.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Ήμουν 60 ώρες χωρίς ρεύμα στο σπίτι – Φόρτιζα το κινητό μου στο αμάξι» (vid)
Χωρίς ρεύμα παραμένει για τέταρτη ημέρα το σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη στο Χαλάνδρι, με την δημοσιογράφο να αποφασίζει να μείνει σε ξενοδοχείο εξαιτίας της κατάστασης.
Το άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη: «Ήμουν 60 ώρες χωρίς ρεύμα στο σπίτι – Φόρτιζα το κινητό μου στο αμάξι» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Τέσσερις μέρες δεν έχω ρεύμα, φορτίζω το κινητό μου στο αμάξι»
Στη «Super Κατερίνα» μίλησε, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, το πρωί της Πέμπτης 27/1, η Ανθή Σαλαγκούδη για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος, εδώ και τέσσερις μέρες δεν έχει ρεύμα το σπίτι της, ως εκ τούτου ούτε θέρμανση. Έτσι, πηγαίνει στο αμάξι της για να φορτίζει […]
The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Τέσσερις μέρες δεν έχω ρεύμα, φορτίζω το κινητό μου στο αμάξι» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr