Ελένη Μενεγάκη: «Οι συνεργάτες μας έκαναν να φτάσουν ώρες, δε μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου»
14:00 - 27/01/2022
Κανονικά βγήκε στον αέρα σήμερα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από δυο μέρες. Η κακοκαιρία
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Οι συνεργάτες μας έκαναν να φτάσουν ώρες, δε μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Ήμουν η πιο τυχερή από όλους – «Δεν μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου»
Επιστροφή στο πλατό για την παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: "Θεωρώ ότι είμαι η πιο τυχερή από όλους σε αυτό το στούντιο - Δε μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου"
Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε το πως κατάφερει να φτάσει στο σπίτι της το απόγευμα της Δευτέρας εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης
Διαβάστε το στο thetoc.grΕλένη Μενεγάκη: Η περιπέτειά της με την κακοκαιρία: «Δεν μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου»
Η Ελένη Μενεγάκη μετά από δύο μέρες απουσίας λόγω της κακοκαιρίας, επέστρεψε κανονικά στον αέρα…
Διαβάστε το στο queen.grΕλένη Μενεγάκη: Η περιπέτειά της με την κακοκαιρία: «Δεν μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου»
Η Ελένη Μενεγάκη μετά από δύο μέρες απουσίας λόγω της…
Διαβάστε το στο onsports.grΕλένη Μενεγάκη – «Οι συνεργάτες μου έκαναν να φτάσουν ώρες…»
Κανονικά βγήκε στον αέρα σήμερα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από δυο μέρες. Η κακοκαιρία “Ελπίδα” κράτησε την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της μακριά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Μενεγάκη – «Οι συνεργάτες μου έκαναν να φτάσουν ώρες…»
Διαβάστε το στο spoilers