Σφιντέρσκι: «Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

14:40 - 27/01/2022

Ο Πολωνός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ Φανερά συγκινημένος ήταν ο Κάρολ Σφιντέρσκι όταν αποχαιρετούσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ,…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σφιντέρσκι: «Εκλαψα φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ»

Ο Πολωνός επιθετικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την απόφαση που πήρε να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και το MLS.

Διαβάστε το στο

Σφιντέρσκι: «Δεν μπόρεσα να κρατήσω τα δάκρυα μου όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Σφιντέρσκι: «Δεν μπόρεσα να κρατήσω τα δάκρυα μου όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ» 27/01/2022 Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Κάρολ Σφιντέρσκι για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση για τα όσα έζησε στον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Πολωνός επιθετικός αναφέρθηκε στην «Przegląd Sportowy» και στον Πάουλο Σόουζα που τον καθιέρωσε ουσιαστικά στην Εθνική Πολωνίας. Ο Πολωνός φορ παραδέχτηκε πως δεν ήταν μία εύκολη απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπόρεσα να κρατήσω τα δάκρυα μου όταν αποχαιρετούσα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια. Πέρασα τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εξελίχθηκα ως παίκτης,

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά