Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του»
13:02 - 28/01/2022
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή […]
The post Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του»
Η παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή
Διαβάστε το στο Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του»
Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τη Μαρία Μπεκατώρου και έμαθε τα πάντα για το «Chase», την καριέρα της στην τηλεόραση και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Μπεκατώρου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – «Όταν πηγαίνω στον τάφο του, ξαναζώ την κηδεία του»
Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη
To άρθρο Μαρία Μπεκατώρου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – «Όταν πηγαίνω στον τάφο του, ξαναζώ την κηδεία του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Μπεκατώρου: Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του
«Αγαπούσε την Κεφαλονιά αθεράπευτα και όταν πηγαίνω εκεί, επηρεάζομαι πάρα πολύ»
Διαβάστε το στο news.grΜαρία Μπεκατώρου – «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Μπεκατώρου – «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του»
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Μπεκατώρου: «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του»
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να δει όλη μου την εξέλιξη, θα ήθελα λίγο ακόμα από εκείνον θα χαιρόταν για μένα».
Διαβάστε το στο pagenews.grΜαρία Μπεκατώρου: "Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου, ξαναζώ την ημέρα της κηδείας του"
"Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να δει όλη μου την εξέλιξη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr