Κατώτατος μισθός 2022: Ξεκίνησε η διαδικασία προσδιορισμού – Πότε θα ολοκληρωθεί

17:23 - 28/01/2022

Κατώτατος μισθός 2022: Ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) ξεκίνησε τη διαδικασία προσδιορισμού του κατώτατου μισθού για το 2022 στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατώτατος μισθός: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις – Πότε θα ολοκληρωθεί ο διάλογος

Συνεκλήθη την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, η Επιτροπή Διαβούλευσης για τον κατώτατο μισθό, υπό την προεδρία του ομ. καθηγητή Νομικής Αθηνών και προέδρου του ΟΜΕΔ, Κώστα Παπαδημητρίου, αποστέλλοντας προσκλήσεις στους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς για μελέτη και υποβολή εκ μέρους τους των σχετικών εκθέσεων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΜΕΔ, η διαδικασία διαλόγου για τον κατώτατο μισθό ... Περισσότερα To άρθρο Κατώτατος μισθός: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις – Πότε θα ολοκληρωθεί ο διάλογος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κατώτατος μισθός: Ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις

Συνεκλήθη στις 27 Ιανουαρίου 2002, η Επιτροπή Διαβούλευσης για τον κατώτατο μισθό, υπό την προεδρία του ομ. καθηγητή Νομικής Αθηνών και προέδρου του ΟΜΕΔ, Κώστα Παπαδημητρίου, αποστέλλοντας προσκλήσεις στους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς για μελέτη και υποβολή εκ μέρους τους των σχετικών εκθέσεων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΜΕΔ, η διαδικασία διαλόγου για τον κατώτατο μισθό του […] The post Κατώτατος μισθός: Ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κατώτατος μισθός: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις – Πότε θα ολοκληρωθεί ο διάλογος

Οπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, η Επιτροπή Διαβούλευσης για τον κατώτατο μισθό, υπό την προεδρία του ομ. καθηγητή Νομικής Αθηνών και προέδρου του ΟΜΕΔ, Κώστα Παπαδημητρίου, αποστέλλοντας προσκλήσεις στους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς για μελέτη και υποβολή εκ μέρους τους των σχετικών εκθέσεων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΜΕΔ, η διαδικασία διαλόγου για τον κατώτατο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pagenews.gr

Φλωρίδης για Τέμπη: Ο φάκελος της ανάκρισης θα έχει απαντήσεις σε όλα

Μητσοτάκης: Εμείς βάλαμε και κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη [vid]

Μπλίνκεν: Kατάπαυση του πυρός τώρα «θα άφηνε τη Χαμάς στη θέση της» [vid]

Ο Μαρτίνεθ καταστρώνει πλάνο νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ [vid]

Κάρυστος: Εκκενώθηκαν δύο χωριά λόγω φωτιάς, απειλούνται σπίτια [vid]

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Ατζούν: Αγοράζει ομάδα της Super League [vid]