Σίσσυ Χρηστίδου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς μπορώ να βοηθήσω»
10:30 - 29/01/2022
Το θέμα της κακοκαιρίας «Ελπίς» συζητήθηκε στην έναρξη της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο 29/1.
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς μπορώ να βοηθήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου με τον άνθρωπο που έγραφε στα τζάμια του αυτοκινήτου του “σβήνουμε τις μηχανές”»
«Αν γινόταν αυτή η κακοκαιρία την Κυριακή… Εγώ που ξυπνάω και φεύγω από το σπίτι μου στις 6.30 το πρωί, θα είχα έρθει στη δουλειά μου και στη 1 που τελειώνει η εκπομπή δε θα υπήρχε τρόπος να γυρίσω σπίτι μου» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου. Και λίγο αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου επεσήμανε σε συνομιλία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤο ξέσπασμα της Χρηστίδου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς μπορώ να βοηθήσω» (vid)
Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί με τα όσα συνέβησαν με την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα κατά την οποία ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι.
Το άρθρο Το ξέσπασμα της Χρηστίδου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς μπορώ να βοηθήσω» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣίσσυ Χρηστίδου: "Σφίχτηκε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς μπορώ να βοηθήσω"
"Οι απαντήσεις όμως πρέπει να δοθούν για τους ανθρώπους που έμειναν αβοήθητοι μέσα στη νύχτα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr