Βουλή – Τσίπρας: Σε δύσκολες στιγμές, στην κυβέρνησή μου, ανέλαβα την πολιτική ευθύνη
22:06 - 29/01/2022
Σχολιάζοντας την απάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας ρώτησε από ποιον θα αποζημιωθούν οι εγκλωβισμένοι στην Κατεχάκη και στη Μαραθώνος. Στη θέση της κυβέρνησης για τις ευθύνες της εταιρείας διαχείρισης της Αττικής Οδού, καθώς και στις “προκλητικές αιχμές”, όπως είπε, του κ. Μητσοτάκη “ότι εμείς υπερασπιζόμαστε μια ιδιωτική εταιρία, λέω...
The post Βουλή – Τσίπρας: Σε δύσκολες στιγμές, στην κυβέρνησή μου, ανέλαβα την πολιτική ευθύνη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας: Σε δύσκολες στιγμές, στην κυβέρνησή μου, ανέλαβα την πολιτική ευθύνη, όχι μόνο τη συγνώμη, και παραιτήθηκαν υπουργοί
Σχολιάζοντας την απάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας ρώτησε
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΚουτσούμπας: Το ΚΚΕ κάνει καθημερινά μομφή στην κυβέρνηση και την πολιτική της
«Σε ό,τι αφορά το ΚΚΕ, μομφή στην κυβέρνηση της ΝΔ, στην πολιτική της, στο αντιδραστικό κράτος, στο σάπιο σύστημα που υπηρετεί, μαζί με τα άλλα κόμματα, κάνουμε κάθε μέρα» ,τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας,
Διαβάστε το στο mononews.grΤσίπρας: Σε δύσκολες στιγμές στην κυβέρνησή μου ανέλαβα την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκαν υπουργοί
"Θα πληρώσετε τώρα, με το ίδιο νόμισμα, τα δικά σας καμώματα, τη δική σας κριτική και στάση, που είχατε ως αντιπολίτευση. Εδώ είμαστε όλοι, και κρινόμαστε για το τι λέγαμε και τι πράτταμε" είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιάζοντας την απάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας ρώτησε από ποιον θα αποζημιωθούν οι εγκλωβισμένοι στην Κατεχάκη και στη Μαραθώνος. Στη θέση της κυβέρνησης για τις ευθύνες της εταιρείας διαχείρισης της Αττικής Οδού, καθώς και στις "προκλητικές αιχμές", όπως είπε, του κ. Μητσοτάκη "ότι εμείς υπερασπιζόμαστε μια ιδιωτική εταιρία, λέω ότι η κάθε ιδιωτική εταιρεία λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Έχει υποχρεώσεις απέναντι στο νόμο, και δεν μπορεί, ιδίως ο πρωθυπουργός κα
Διαβάστε το στο grtimes.gr