Λαρεντζάκης: «Φίλος της ΑΕΚ μου είπε να πεθάνει η μάνα μου και να την βρω κρύα στο σπίτι»

12:42 - 30/01/2022

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε σε επεισόδιο που είχε με οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε στη μητέρα του παίκτη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στα Λιόσια (74-80)

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαρεντζάκης: «Ένας φίλος της ΑΕΚ μου είπε να πεθάνει η μάνα μου»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τοποθέτηθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός και στην ένταση που προκλήθηκεε.

Διαβάστε το στο

Λαρεντζάκης: Φίλος της ΑΕΚ μου είπε να πεθάνει η μάνα μου και να την βρω κρύα όταν γυρίσω

Θέμα με πρωταγωνιστική τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη προέκυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με 80-74, καθώς φίλοι των «κιτρινόμαυρων» φαίνεται πώς κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Η ΚΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε για τον θέμα, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για «απόπειρα επίθεσης» κατά του παίκτη, σημειώνοντας ότι «με χειρονομίες και ύβρεις προκαλούσε τους οπαδούς και όχι μόνο». Για το ζήτημα μίλησε κι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο, άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου να να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι. Στο τέλος ήρθε ένας φίλος της

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λαρεντζάκης: "Μου έλεγαν να πεθάνει η μάνα μου και να τη βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι"

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αναφέρθηκε στα όσα εμετικά άκουσε στο ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Απάντησε ο Λαρεντζάκης: «Μου είπαν να πεθάνει η μάνα μου, χάρισα πολλά χρήματα στην ΑΕΚ»

Ο Έλληνας γκαρντ έδωσε την δική του απάντηση μέσω των social media, για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό αγώνα της Βασίλισσας με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να προκαλεί σε κάθε ευκαιρία τον κόσμο της ΑΕΚ. Την δική του απάντηση για όλα όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, έδωσε μέσω των […] The post Απάντησε ο Λαρεντζάκης: «Μου είπαν να πεθάνει η μάνα μου, χάρισα πολλά χρήματα στην ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Γ.Λαρεντζάκης: «Φίλος της ΑΕΚ μου είπε να πεθάνει η μάνα μου και να την βρω κρύα στο σπίτι»

Θέμα με πρωταγωνιστική τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη προέκυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με 80-74, καθώς φίλοι των «κιτρινόμαυρων» φαίνεται πώς κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Η ΚΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε για τον θέμα, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για «απόπειρα επίθεσης» κατά του παίκτη, σημειώνοντας ότι «με χειρονομίες και ύβρεις προκαλούσε τους οπαδούς και όχι μόνο». Για το ζήτημα μίλησε κι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο, άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου να να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι. Στο τέλος ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ με

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ