Mέχρι αύριο θα έχουν φύγει 4 από τον Ολυμπιακό!

20:24 - 30/01/2022

Ναι καλά διαβάσατε. Ποτέ δεν γράφω άλλα στον τίτλο κι άλλα μέσα. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουν φύγει τέσσερις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Ολυμπιακού; Ποιοι είναι αυτοί και που θα πάνε; Σημειώστε. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρτίνς: Θα έχουμε αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε πως τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό, καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στη Nova και δήλωσε χαρούμενος που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος εξηγώντας πως κατά τη διάρκεια αυτής δημιουργείται αναστάτωση στην ομάδα. Ο Μαρτίνς τόνισε επίσης πως δεν του αρέσει να δουλεύει με πολυάριθμο ρόστερ και προανήγγειλε αποχωρήσεις από την ομάδα του Πειραιά. Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ. Θα γίνουν κάποιες προσαρμογές και αποχωρήσεις. Είναι γνωστό πως δεν μου αρέσει να δουλεύω με πολυάριθμο ρόστερ. Είμαι χαρούμενος που κλε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ακόμα μια αποχώρηση από τον Ολυμπιακό;

Ημέρα… αποχωρήσεων φαίνεται πως θα είναι η τελευταία των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό. Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Πόρτο, ενώ υπάρχει ζήτημα και για τους Κουντέ και Ονιεκούρου. Παράλληλα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και ο Ρόνι Λόπες, που επίσης δεν βρισκόταν στην αποστολή για […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!