Κωνσταντίνα Αδάµου: «Εζησα δύο χρόνια bullying στο κόμμα Βαρουφάκη»

08:40 - 31/01/2022

«Σου απαγορεύω να μιλάς, σε εγκαλώ, σου παίρνω τον λόγο τώρα και δεν θα ξαναμιλήσεις». «Αφού θέλησες να κάνεις παιδί, να μείνεις σπίτι σου. Να παραιτηθείς και να παραχωρήσεις τη θέση σου στον επόμενο. Δεν είμαστε εδώ για να γενοβολάς εσύ». «Ή θα κάνετε αυτά που σας λέμε ή θα σας τελειώσουμε». Αυτές είναι μόνο […] The post Κωνσταντίνα Αδάµου: «Εζησα δύο χρόνια bullying στο κόμμα Βαρουφάκη» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Αδάµου: «Έζησα bullying στο ΜέΡΑ25»

«Αφού θέλησες να κάνεις παιδί, να μείνεις σπίτι σου, να παραιτηθείς και να παραχωρήσεις τη θέση σου στον επόμενο. Δεν είμαστε εδώ για να γεννοβολάς εσύ» Τις προσβολές και το bullying που δέχθηκε η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου κατά τα δύο χρόνια παραμονής της στο ΜέΡΑ25, καταγγέλλει η ίδια. «Οταν εντάχθηκα στο εν λόγω κόμμα, πίστεψα στα όμορφα στημένα λόγια που διακήρυτταν. Όμως, δύο χρόνια τώρα έγινα παρατηρητής αντιδημοκρατικών, αντισυντροφικών, αντιδεοντολογικών και αυταρχικών συμπεριφορών, που ελάμβαναν χώρα τόσο προς εμένα όσο και προς άλλους συνοδοιπόρους μου. Δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολο να βρει κανείς το δίκιο του». Περιγράφει πώς κάθε φορά που έβλεπε στην […] The post Κωνσταντίνα Αδά

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Η Κωνσταντίνα Αδάμου καταγγέλλει σκληρό bullying στο ΜέΡΑ25

Ψυχολογικό πόλεμο, προσβολές και εκφοβισμό κατήγγειλε δημόσια η Κωνσταντίνα Αδάμου κατά τα δύο χρόνια παραμονής της στο ΜέΡΑ25. «Δεν είμαστε εδώ για να γεννοβολάς εσύ» της είπε ένας «σύντροφος», ενώ τις έβαζε τις φωνές και ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως δήλωσε.  Προσβολές και bullying δέχθηκε η Κωνσταντίνα Αδάμου κατά τα δύο χρόνια παραμονής της στο ΜέΡΑ25, όπως αποκάλυψε η ίδια. «Όταν εντάχθηκα στο εν λόγω κόμμα, πίστεψα στα όμορφα στημένα λόγια που διακήρυτταν. Όμως, δύο χρόνια τώρα έγινα παρατηρητής αντιδημοκρατικών, αντισυντροφικών, αντιδεοντολογικών και αυταρχικών συμπεριφορών, που ελάμβαναν χώρα τόσο προς εμένα όσο και προς άλλους συνοδοιπόρους μου. Δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολο να βρει κανείς το

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κωνσταντίνα Αδάµου: Έζησα bullying στο ΜέΡΑ25

Αφού θέλησες να κάνεις παιδί, να μείνεις σπίτι σου, καταγγέλλει ότι της έλεγαν

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σοκάρει η Κωνσταντίνα Αδάµου: “Έζησα bullying στο ΜέΡΑ25”

Τις προσβολές και το bullying που δέχθηκε η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου κατά τα δύο χρόνια παραμονής της στο ΜέΡΑ25, καταγγέλλει η ίδια. «Οταν εντάχθηκα στο εν λόγω κόμμα, πίστεψα στα όμορφα στημένα λόγια που διακήρυτταν. Όμως, δύο χρόνια τώρα έγινα παρατηρητής αντιδημοκρατικών, αντισυντροφικών, αντιδεοντολογικών και αυταρχικών συμπεριφορών, που ελάμβαναν χώρα τόσο προς εμένα όσο και προς άλλους […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Κωνσταντίνα Αδάµου καταγγέλλει: «Έζησα bullying στο ΜέΡΑ25»

«Αφού θέλησες να κάνεις παιδί, να μείνεις σπίτι σου, να παραιτηθείς και να παραχωρήσεις τη θέση σου στον επόμενο. Δεν είμαστε εδώ για να γεννοβολάς εσύ» Τις προσβολές και το bullying που δέχθηκε η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου κατά τα δύο χρόνια παραμονής της στο ΜέΡΑ25, καταγγέλλει η ίδια. «Όταν εντάχθηκα στο εν λόγω κόμμα, πίστεψα στα όμορφα στημένα λόγια που διακήρυτταν. Όμως, δύο χρόνια τώρα έγινα παρατηρητής αντιδημοκρατικών, αντισυντροφικών, αντιδεοντολογικών και αυταρχικών συμπεριφορών, που ελάμβαναν χώρα τόσο προς εμένα όσο και προς άλλους συνοδοιπόρους μου. Δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολο να βρει κανείς το δίκιο του». Περιγράφει πώς κάθε φορά που έβλεπε στην οθόνη του κινητού της το τηλέφωνο

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….