Άννα Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε»
12:26 - 31/01/2022
Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ο Γιώργος Μαρίνος βρέθηκε στην κουβέντα τους. Η […]
The post Άννα Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Δύο μήνες έμεινε στο Σπίτι του Ηθοποιού
«Ο Γιώργος Μαρίνος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε», είπε η Άννα Φόνσου. Στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός εξήγησε πως ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει για δύο μήνες στο Σπίτι του ηθοποιού και πώς ζει σήμερα. «Ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν μπορούσαμε ... Περισσότερα
To άρθρο Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Δύο μήνες έμεινε στο Σπίτι του Ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΆννα Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού»
«Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας», τονίζει.
Διαβάστε το στο in.grΆννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος έμεινε δύο μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού»
Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα. Αρχικά, σημείωσε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έμεινε για δύο μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού», όμως πρόσθεσε πως «δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας, ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε». Παράλληλα, η Άννα Φόνσου είπε πως «τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω: “Πού να σε πάω τώρα;” Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει: “Δεν έχω
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Ο Γιώργος Μαρίνος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε»
Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ο Γιώργος Μαρίνος βρέθηκε στην κουβέντα τους. Η ηθοποιός εξήγησε πως ο Γιώργος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: «Ο Γιώργος Μαρίνος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε»
Διαβάστε το στο spoilersΆννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο: «Τον φιλοξενούσα, ενώ είχε λεφτά του το είπα και έφυγε»
Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο: "Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει "δεν έχω πού να πάω...", αποκαλύπτει η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο pagenews.grΆννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος βίωσε τρομερή μοναξιά
Στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός εξήγησε πως ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει για δύο μήνες στο Σπίτι του ηθοποιού και πώς ζει σήμερα. «Ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας ο Γιώργος είχε λεφτά και […]
Διαβάστε το στο dete.grΆννα Φόνσου: "Ο Γιώργος Μαρίνος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε"
"Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr