Νίκος Ψαρράς: «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα»
12:42 - 31/01/2022
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες […]
The post Νίκος Ψαρράς: «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Ψαρράς: Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα
Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, μίλησε τη Δευτέρα (31/1) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για την ζωή του, την Αμερική όταν κυνηγούσε το όνειρό του, την επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες», και σχολίασε την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα. «Η Δανάη φαινόταν από το πρώτο έτος στη σχολή ότι είναι ένα πολύ ζωντανό πλάσμα», δήλωσε ο ηθοποιός. Για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» «Ο «Σταμάτης», επιστρέφει στις «Άγριες Μέλισσες» και φέρνει φασαρίες, έρχεται για να βολευτεί, αλλά το χωριό δεν τον αντιμετωπίζει θετικά. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνο στις «Άγριες Μέλισσες», φέρνει μαζί του και έναν ακόμη άνθρωπο. Όταν παίζεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, το μεγάλο δέλεαρ που έχεις ως ηθοποιός είναι να βρεις το δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Ψαρράς: «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα για να βγάζω τα προς το ζην» (vid)
Για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ο Νίκος Ψαρράς είπε: «Ο Σταμάτης, επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει φασαρίες, έρχεται για να βολευτεί, αλλά το χωριό δεν τον αντιμετωπίζει θετικά. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνο στις Άγριες Μέλισσες, φέρνει μαζί του και έναν ακόμη άνθρωπο. Όταν παίζεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, το μεγάλο δέλεαρ που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Ψαρράς – «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα»
Ο ηθοποιός μίλησε στο Mega για τις “Άγριες Μέλισσες”, τη ζωή στο εξωτερικό, όταν κυνηγούσε το όνειρό του, αλλά και το μεγάλο του όνειρο. «Ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Ψαρράς – «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα»
Διαβάστε το στο spoilersΝίκος Ψαρράς: «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα»
Νίκος Ψαρράς: «Έπρεπε να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε “σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;”» είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο pagenews.gr