Βάσια Τριφύλλη σε Κατερίνα Καινούργιου: «Αντί να ξυπνάω με ένα ωραίο πήδ…, εσύ δεν κάνεις έρωτα;»

13:06 - 31/01/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν σήμερα η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, σαν χείμαρρος, όπως πάντα, έριχνε […] The post Βάσια Τριφύλλη σε Κατερίνα Καινούργιου: «Αντί να ξυπνάω με ένα ωραίο πήδ…, εσύ δεν κάνεις έρωτα;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριφύλλη σε Καινούργιου - «Αντί να ξυπνάω με ένα ωραίο πήδ…, εσύ δεν κάνεις έρωτα;»

«Μου δώσατε την ωραιότερη συμβουλή της ημέρας, να ξυπνάω και να ρίχνω… για να πηγαίνουν όλα καλύτερα», είπε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Βάσια Τριφύλλη: Αντί να ξυπνάω με έναν ωραίο… π@δ@

Απίστευτες ατάκες από την ηθοποιό αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε το στο

Επικός διάλογος Τριφύλλη – Καινούργιου: «Αντί να ξυπνάω με έναν ωραίο π… – Εσύ δεν κάνεις έρωτα;»

Απίθανο γέλια χάρισε η Βάσια Τριφύλλη ως καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον διάλογο περί… έρωτος που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τη Βάσια Τριφύλλη αν υπήρξε ποτέ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εκείνη και τον Αντρέα Μικρούτσικο. «Ζούσα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε» απάντησε η Βάσια Τριφύλλη για τον ανταγωνισμό που ένιωθε απέναντι στον Ανδρέα Μικρούτσικο και συνέχισε αφήνοντάς τους άφωνους: «Αντί να ξυπνάω το πρωί με ένα ωραίο φιλί, με έναν ωραίο πήδ… Ωραία πράγματα». Βλέποντας την έκφραση της Κατερίνας Καινούργιου που ήταν κάπως εμβρόντητη, της είπε «μην κάνεις έτσι παιδί μου» και ακολούθησε ο εξής διάλογος: Βάσια Τρι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βάσια Τριφύλλη σε Κατερίνα Καινούργιου: Εσύ δεν κάνεις έρωτα;

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κορυφαίος διάλογος Βάσιας Τριφύλλη και Κατερίνας Καινούργιου: «Γι αυτό είμαι μέσα στα νεύρα, επειδή δεν κάνω έρωτα»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Βάσια Τριφύλλη, η οποία ήταν για μία ακόμα φορά... εκρηκτική με φοβερές ατάκες, προκαλώντας τον κακό χαμό στο πλατό. Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός είχε έναν επικό διάλογο με την Κατερίνα Καινούργιου. Μιλώντας για τον τηλεοπτικό της ανταγωνισμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο παρελθόν ανέφερε: «Ζούσα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε», είπε η Βάσια Τριφύλλη για τον ανταγωνισμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και στη συνέχεια τούς άφησε όλους άφωνους: «Αντί να ξυπνάω το πρωί με ένα ωραίο φιλί, με έναν ωραίο πήδ… Ωραία πράγμα να ξυπνάς, Κατερίνα, μην κάνεις έτσι παιδί μου». Β.Τ.: Εσύ δεν κάνεις έρωτα; Κ.Κ.: Τον τελευταίο καιρό όχι. Γι’ αυτό είμαι έ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Βάσια Τριφύλλη σε Κατερίνα Καινούργιου: «Αντί να ξυπνάω με ένα ωραίο πήδ…, εσύ δεν κάνεις έρωτα;»

«Μου δώσατε την ωραιότερη συμβουλή της ημέρας, να ξυπνάω και να ρίχνω… για να πηγαίνουν όλα καλύτερα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν σήμερα η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, σαν χείμαρρος, όπως πάντα, έριχνε απανωτά τη μία ατάκα πίσω από την άλλη. Στο τέλος, όμως, έγινε πραγματικά χαμός […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τριφύλλη σε Καινούργιου: "Αντί να ξυπνάω με ένα ωραίο πήδ…, εσύ δεν κάνεις έρωτα;" (video)

"Μου δώσατε την ωραιότερη συμβουλή της ημέρας, να ξυπνάω και να ρίχνω… για να πηγαίνουν όλα καλύτερα", απάντησε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο