Εξομολόγηση Καινούργιου: Τον τελευταίο καιρό δεν κάνω έρωτα για έχω νεύρα
13:38 - 31/01/2022
«Ζούσα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε», αποκάλυψε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη για τον ανταγωνισμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Αντί να ξυπνάω το πρωί με ένα ωραίο φιλί, με έναν ωραίο πήδ… Ωραία πράγμα να ξυπνάς, Κατερίνα, μην κάνεις έτσι παιδί μου» είπε στην παρουσιάστρια και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος: Βάσια […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Καινούργιου αποκαλύπτει – “Έχω καιρό να κάνω σ@ξ γι’ αυτό και έχω πολλά νεύρα”
«Ζούσα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε», είπε η Βάσια Τριφύλλη για τον ανταγωνισμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλώντας σήμερα στην Καινούργιου και στη συνέχεια τους άφησε όλους άφωνους: «Αντί να ξυπνάω το πρωί με ένα ωραίο φιλί, με έναν ωραίο πήδο… Ωραία πράγμα να ξυπνάς, Κατερίνα, μην κάνεις έτσι παιδί […]
Το άρθρο Η Καινούργιου αποκαλύπτει – “Έχω καιρό να κάνω σ@ξ γι’ αυτό και έχω πολλά νεύρα” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗ Καινούργιου αποκαλύπτει – “Έχω καιρό να κάνω σ@ξ γι’ αυτό και έχω πολλά νεύρα”
«Ζούσα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε», είπε η Βάσια Τριφύλλη για τον ανταγωνισμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλώντας σήμερα στην...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Καινούργιου αποκαλύπτει – “Έχω καιρό να κάνω σ@ξ γι’ αυτό και έχω πολλά νεύρα”
Διαβάστε το στο spoilers