Survivor: Κίνδυνος αποκλεισμού για 4 χρόνια του Πηλίδη αν δεν αποδείξει ότι στήθηκε αγώνας

17:20 - 31/01/2022

Εξηγήσεις στην Ομοσπονδία Πάλης θα κληθεί να δώσει ο Γιωρίκας Πηλίδης, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, παρά το γεγονός ότι είχε τον τίτλο του φαβορί στο ριάλιτι επιβίωσης.Ο παλαιστής είχε προκαλέσει σάλο με τη δήλωση που έκανε εντός παιχνιδιού ότι του έχει ζητηθεί να στήσει αγώνα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Ναι, μου έχει ζητηθεί να στήσω αγώνα και μου έχει ζητηθεί σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Το διαγράφω τελείως» είχε πει σε συμβούλιο του νησιού. Όπως ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά τη δήλωση που είχε κάνει στο Survivor, καλείται, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής, να δώσει ε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Κίνδυνος αποκλεισμού για 4 χρόνια του Πηλίδη αν αποδείξει ότι στήθηκε αγώνας

Εξηγήσεις στην Ομοσπονδία Πάλης θα κληθεί να δώσει ο Γιωρίκας Πηλίδης, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, παρά το γεγονός ότι είχε τον τίτλο του φαβορί στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο παλαιστής είχε προκαλέσει σάλο με τη δήλωση που έκανε εντός παιχνιδιού ότι του έχει ζητηθεί να στήσει αγώνα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Ναι, μου έχει ζητηθεί […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας