Ορφέας Αυγουστίδης: «Έχω ξεπεράσει τα θέματα που υπήρχαν με την συσχέτιση στην δουλειά με τους γονείς μου»

01:08 - 01/02/2022

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει […] The post Ορφέας Αυγουστίδης: «Έχω ξεπεράσει τα θέματα που υπήρχαν με την συσχέτιση στην δουλειά με τους γονείς μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορφέας Αυγουστίδης: Έχω ξεπεράσει τα θέματα που μπορεί να είχα με τους γονείς μου (Βίντεο)

«Τώρα έχω ξεπεράσει τα όποια θέματα υπήρχαν στο παρελθόν με την συσχέτιση της παρουσίας μου στην δουλειά και τους γονείς μου» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Διαβάστε το στο

Ορφέας Αυγουστίδης – «Έχω ξεπεράσει τα θέματα που μπορεί να είχα με τους γονείς μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Διαβάστε το στο

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο πόνος του Σασμού και το πρόβλημα με τη συσχέτισή του με τους γονείς του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για την οικογένειά του και φυσικά για…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ορφέας Αυγουστίδης: Τα παιδικά χρόνια στα Εξάρχεια και το πρόβλημα με τη συσχέτισή του με τους γονείς του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένους ηθοποιούς που τη φετινή σεζόν έχουν συζητηθεί To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: Τα παιδικά χρόνια στα Εξάρχεια και το πρόβλημα με τη συσχέτισή του με τους γονείς του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ορφέας Αυγουστίδης – Γονείς: «Έχω ξεπεράσει τα θέματα που υπήρχαν με την συσχέτιση του ονόματος στην δουλειά»

Ορφέας Αυγουστίδης - Γονείς: «Η πρόταση για τον Σασμό έγινε κάπως ταυτόχρονα με την μητέρα μου. Μαγειρευόταν για καιρό αυτή η σειρά, μετά είχε σταματήσει κι άρχισε ξανά».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ορφέας Αυγουστίδης – «Έχω ξεπεράσει τα θέματα που μπορεί να είχα με τους γονείς μου»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός», θυμάται ιστορίες από τα εφηβικά του χρόνια στα Εξάρχεια, μιλάει για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τους γονείς του Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνο Αυγουστίδη, αποκαλύπτει πώς του μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής και περιγράφει την αγωνία που είχε για τον «Σασμό» μέχρι να δει το πρώτο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ορφέας Αυγουστίδης: "Έχω ξεπεράσει τα θέματα που υπήρχαν με την συσχέτιση στην δουλειά με τους γονείς μου"

"Αν είχα ενδοιασμούς για τον Σασμό, ήταν σε σχέση με την Κρήτη επειδή έχω κάνει και το Νησί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο