Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με έχει συνεπάρει ο σύζυγός μου

09:34 - 01/02/2022

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με την μουσική και τον σύζυγό της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτό και ο άλλος».Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος υποδέχτηκαν στο χθεσινό «Αυτός και ο άλλος» της Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια από τις μετρημένες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της τραγουδίστριας. Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, η οποία παντρεύτηκε το φθινόπωρο του ’20, σε ένα από τα διαλείμματα από τα διαδοχικά lockdown, με τον αγαπημένο της ποινικολόγο Σωτήρη Δημητρίου, απάντησε και στο ερώτημα τι μουσική ακούσει στο σπίτι. «Εγώ πριν από τον σύζυγό μου, πολύ λίγο διάστημα πριν γιατί είμαι φρεσκοπαντρεμένη, δεν άκουγα μουσική. Ο Σπύρος ήρθε και με έβαλε ξανά σε… Είναι ένας άνθρωπος π

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έχω δεχθεί body shaming – Με έχει συνεπάρει ο Σπύρος Δημητρίου

Στις άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως τα εφηβικά της χρόνια και το body shaming που έχει δεχθεί στο σχολείο, αναφέρθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την καριέρα της, την καθημερινότητά της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και ... Περισσότερα To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έχω δεχθεί body shaming – Με έχει συνεπάρει ο Σπύρος Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά