Αργίες 2022: Πότε «πέφτει» η Καθαρά Δευτέρα – Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς

11:58 - 01/02/2022

Αργίες 2022: Δείτε πότε πέφτουν οι φετινές αργίες. Αναλυτικά όλες οι αργίες του 2022 7 Μαρτίου – Δευτέρα: Καθαρά Δευτέρα 25 Μαρτίου – Παρασκευή: Επέτειος της Επανάστασης του 1821 22 Απριλίου – Παρασκευή: Μεγάλη Παρασκευή 24 Απριλίου – Κυριακή: Άγιο Πάσχα 25 Απριλίου – Δευτέρα: Δευτέρα του Πάσχα 1 Μαΐου – Κυριακή: Πρωτομαγιά 13 Ιουνίου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργίες 2022: Πότε «πέφτει» η Καθαρά Δευτέρα – Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς

Από φέτος, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, προστέθηκε η 28η Οκτωβρίου, που μέχρι τώρα ήταν προαιρετική αργία. Το άρθρο Αργίες 2022: Πότε «πέφτει» η Καθαρά Δευτέρα – Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αυτές είναι οι Αργίες του 2022: Πότε είναι Καθαρά Δευτέρα – Όλα τα τριήμερα της χρονιάς

Αυτές είναι οι Αργίες του 2022: Πότε είναι Καθαρά Δευτέρα – Όλα τα τριήμερα της χρονιάς Έως τώρα οι «επίσημες» αργίες ήταν οκτώ, ενώ υπάρχουν και οι εθιμοτυπικές αργίες. Από φέτος, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, προστέθηκε η 28η Οκτωβρίου, που μέχρι τώρα ήταν προαιρετική αργία. Συγκεκριμένα το ΚΕΠΕΑ σημειώνει: «Οι ημέρες […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο