Κύπρος: Θύελλα αντιδράσεων για τους 12 ανεμβολίαστους Ιερείς σε αργία – Ζητούν “την άμεση παραίτηση του Αρχιεπισκόπου”

12:42 - 01/02/2022

Κύπρος: Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στα πρώτα λεπτά δημοσιοποίησης της εκστρατείας, οκτώ πολίτες υπέγραψαν τη σχετική φόρμα. Διαδικτυακή εκστρατεία συλλογής υπογραφών, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας avaaz.org, άρχισαν πολίτες με αίτημα την παραίτηση του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κύπρου Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου. Αιτία η απόφαση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου να θέσει σε τρίμηνη αργία δώδεκα ιερείς που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κύπρος: Θύελλα αντιδράσεων για τους 12 ανεμβολίαστους Ιερείς σε αργία – Ζητούν “την άμεση παραίτηση του Αρχιεπισκόπου”

Κύπρος: Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στα πρώτα λεπτά δημοσιοποίησης της εκστρατείας, οκτώ πολίτες υπέγραψαν τη σχετική φόρμα. Το άρθρο Κύπρος: Θύελλα αντιδράσεων για τους 12 ανεμβολίαστους Ιερείς σε αργία – Ζητούν “την άμεση παραίτηση του Αρχιεπισκόπου” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο