Τζώνης Καλημέρης: «Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος»
12:45 - 01/02/2022
Ο Τζώνης Καλημέρης βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και μίλησε με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για πολλά. […]
The post Τζώνης Καλημέρης: «Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζώνης Καλημέρης: Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος
«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από το σκάφος, εκεί που καθόμουν που ακουμπούσε στη γάμπα. Έβαλα μια κρέμα και πέρασε. Μετά ξανάρθε και κατάλαβα....».
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Καλημέρης – «Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος»
Ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και μίλησε με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για πολλά. Κάποια στιγμή, εξομολογήθηκε και για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο Καλημέρης – «Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος»
Διαβάστε το στο spoilersΤζώνης Καλημέρης: "Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος"
"Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από το σκάφος, εκεί που καθόμουν που ακουμπούσε στη γάμπα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr