Μανώλης Κονταρός: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι κουμπάρος στη Βανδή με τον Μπισμπίκη»
14:44 - 01/02/2022
Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και την Kατερίνα Νινιού. Ο γνωστός τραγουδιστής
To άρθρο Μανώλης Κονταρός: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι κουμπάρος στη Βανδή με τον Μπισμπίκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μανώλης Κονταρός αποκάλυψε αν θα παντρέψει Βανδή - Μπισμπίκη
Τι είπε ο τραγουδιστής για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή
Διαβάστε το στο Μανώλης Κονταρός: Θα παντρέψει τελικά τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη;
Ο σπουδαίος μουσικός αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε
Διαβάστε το στο Μανώλης Κονταρός: Θα παντρέψει τελικά τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη;
Ο σπουδαίος μουσικός αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε
Διαβάστε το στο Μ.Κονταρός για Δ.Βανδή & Β.Μπισμπίκη: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνω κουμπάρος» (βίντεο)
Ο γνωστός τραγουδιστής, Μανώλης Κονταρός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια, αλλά και για τους Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη.
«Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ.
Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα “δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά”. Οι αληθινοί άντρες βεβαίως και κλαίνε», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.
Ο Μανώλη
Διαβάστε το στο pronews.grΜανώλης Κονταρός: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι κουμπάρος στη Βανδή με τον Μπισμπίκη»
Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και την Kατερίνα Νινιού. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια, αλλά και για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. «Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜανώλης Κονταρός: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνω κουμπάρος στον γάμο Βανδή-Μπισμπίκη»
Το μεσημέρι της Τρίτης 1/2, ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια, αλλά και για το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. «Μετά το ατύχημα, δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο […]
The post Μανώλης Κονταρός: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνω κουμπάρος στον γάμο Βανδή-Μπισμπίκη» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr