Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Φιλιατρά

15:42 - 01/02/2022

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στα Φιλιατρά από σήμερα μέχρι τις 28 Μαρτίου. Οι ρυθμίσεις θα γίνουν λόγω των εργασιών που ξεκίνησαν για το έργο «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)». Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλία Αξιοτόπουλου, θα γίνεται σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Φουρναράκη, Ι. Μεταξά, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρατ. Σταυριανοπούλου, συνολικού μήκους 1.500 μ., καθώς και στον κοινόχρηστο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας. Κ.Μπ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Συγγρού λόγω εργασιών

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Στρ. Κοντούλη και Πετμεζά, εντός του δήμου Αθηναίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαρίου, από 07:30 έως 22:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

Νικόλαος Γιαλούρης