Ζήνα Κουτσελίνη: Έκανε εκπομπή… από το σπίτι της – Τι συνέβη;

16:38 - 01/02/2022

«Καλό μήνα από το σπίτι μου»

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζήνα Κουτσελίνη: Έκανε εκπομπή από το σπίτι – Βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα

Η Ζήνα Κουτσελίνη επιφύλασσε στο κοινό της μια έκτακτη αλλαγή, καθώς απουσίαζε από το πλατό του Star και παρουσίασε την εκπομπή από το σπίτι της, αφού ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού. Η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως θα μείνει σε προληπτική καραντίνα, ενώ αν έχει αρνητικό αποτέλεσμα τεστ θα επιστρέψει κανονικά στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Καλό μήνα από το σπίτι μου. Μια επαφή μου ίσως με φέρνει στο σπίτι, αλλά αύριο μπορεί να είμαστε και μαζί. Θέλω να προστατεύσω του πάντες και γι’ αυτό σήμερα πρωτομηνιά ανοίγω το σπιτικό μου», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια παρουσίασε τα θέματα της εκπομπής. Δείτε όσα δήλωσε για την απουσία της:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: Έκανε εκπομπή… από το σπίτι της – Τι συνέβη;

Aπούσα από το πλατό της εκπομπής της, «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε την Τρίτη η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια βγήκε στην εκπομπή απευθείας από το σπίτι της. Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, ήρθε σε επαφή με κρούσμα κοροναϊού και για αυτό έκανε την εκπομπή από το σπίτι της. «Καλό μήνα από το σπίτι μου. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης μεταξύ δημοσκοπήσεων, Βενιζέλου και Τσίπρα

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατεβάζει τις τιμές

Δακρυγόνα κατά των αγροτών στο κέντρο των Βρυξελλών: Διαμαρτύρονται με τρακτέρ απ’όλη την ΕΕ

Δήμος Αθηναίων: «Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις επικίνδυνων κτισμάτων»

«Παίζει» χωρίς αντίπαλο – Στην κορυφή της τηλεθέασης το τελευταίο Αλ Τσαντίρι Νιουζ του 2025

«Ο Τσιμίκας θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ τον Γενάρη»