#Καλό μήνα

«Καλό μήνα» με ζέστη και αφρικανική σκόνη

Newsit
Λιακάδα, ζέστη και σκόνη θα μας φέρει ο καιρός σήμερα (01.04.2024) με την ατμόσφαιρα σε πολλές περιοχές να γίνεται αποπνικτική. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα βόρεια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα του Αιγαίου, όπου τις πρωινές και βραδινές ώρες είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι ... Περισσότερα To άρθρο «Καλό μήνα» με ζέστη και αφρικανική σκόνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 01/04/2024

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 1/3: Καλό μήνα με υγεία και νίκες!

sportime.gr
Οι στοιχηματικές προβλέψεις και τα προγνωστικά στοιχήματος από τον Χοσέ για την Παρασκευή 1 Μαρτίου Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
12:46 01/03/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/3/2024

logiastarata.gr
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/3/2024 Καλό Μήνα! Ο Μάρτιος ξεκινά με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και οι συγκινήσεις χτυπούν κόκκινο! Αυτή την ημέρα είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα προσωπικά, οικογενειακά, ενώ εκδηλώνουμε πολύ περισσότερο τις ευαισθησίες μας. ΚΡΙΟΣ Γενικά Καλό μήνα, Κριέ μου! Σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο του […] The post ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/3/2024 appeared first on Λόγια-Σταράτα.
01:00 01/03/2024

Η Ελίνα Παπίλα ποζάρει με το μπικίνι της και μάς εύχεται «καλό μήνα»

zappit.gr
«Καλό μήνα» ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους η Ελίνα Παπίλα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η […] The post Η Ελίνα Παπίλα ποζάρει με το μπικίνι της και μάς εύχεται «καλό μήνα» appeared first on Zappit.
20:00 01/08/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας: Πουλάει το σπίτι που του «τρώνε» τα επιτόκια

ieidiseis.gr
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εκφράζει το παράπονό του για την μεγάλη αύξηση των επιτοκίων που φέρνουν τους δανειολήπτες σε αδιέξοδο.Αγανακτησμένος ήταν ο Γρηγρόρης Γκουντάρας, ο οποίος στην τελευταία δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram. Όπως εξήγησε ο γνωστός δημοσιογράφος, απέκτησε το σπίτι του πριν από 18 χρόνια με δάνειο μέσω τραπέζης. Όμως κάποια στιγμή δέχτηκε να αλλάξει το νόμισμα του δανείου σε Ελβετικό φράγκο, χωρίς όμως να του εξηγήσουν το ρίσκο της μεταβολής αυτής. Έτσι τώρα αυτός και η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα, βρέθηκαν ανάμεσα στους χιλιάδες δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις τους, μετά από τις συνεχόμενες αυξήσεις που έχουν υποστεί. Σε αυτό το σημείο τ
17:46 01/08/2023

Ναταλία Δραγούμη: Καλωσορίζει τον Αύγουστο πιο εντυπωσιακή από ποτέ

thecaller.gr
Στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης περνά στις καλοκαιρινές της διακοπές η Ναταλία Δραγούμη.Στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης περνά στις καλοκαιρινές της διακοπές η Ναταλία Δραγούμη.Η πανέμορφη ηθοποιός, μάλιστα, μοιράζεται μερικές από τις στιγμές της με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ της μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες της στη θάλασσα, την ώρα του ηλιοβασιλέματος. «Αύγουστος. Καλό μήνα, καλή πανσέληνο. #nofilter #onlylight #onlysun», έγραψε η Ναταλία […]
10:00 01/08/2023

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στα social media

okmag.gr
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της. Ο λόγος για τη Βιολέτα Ίκαρη, που δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά και στη λεζάντα έγραψε: «Καλό μήνα με όμορφα νέα για όλους! Τα δικά μου δεν σας τα είπα αλλά χωριό που φαίνεται». Δείτε την ανάρτηση: Το […] The post Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στα social media appeared first on OK! Magazine.
22:58 03/07/2023

Ιούλιος: Ποια προϊόντα είναι τώρα στην εποχή τους

myvolos.net
Newsroom 01.07.2023 • 08:14 Κοινοποίηση Καλό μήνα! Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όπως κάθε χρόνο το καλάθι μας γεμίζει με πολύχρωμα, πεντανόστιμα και ζουμερα φρούτα και λαχανικά. Δείτε τα τα παράκατω αναλυτικά. Λαχανικά Μια γλυκιά πανδαισία από θερινά υπαίθρια κηπευτικά από όλη την Ελλάδα: αγγούρια, αρμύρα, κρίταμο και γλιστρίδα (αντράκλα), κολοκύθια, μελιτζάνες, μπάμιες (τρυφερότερες […]
09:46 01/07/2023

Stardust: Αναμένοντας την Πανσέληνο του ΄κόκκινου ελαφιού΄στις 3 Ιουλίου, αφουγκραζόμαστε τον αντίκτυπό της στα ζώδια

instyle.gr
Stardust 1/7-8/7/2023 Καλό μήνα! Αναμένοντας την Πανσέληνο του ΄κόκκινου ελαφιού΄στις 3 Ιουλίου, αφουγκραζόμαστε τον αντίκτυπό της στα ζώδια, καθώς για το καθένα φωτίζει έναν διαφορετικό τομέα της ζωής  στον φετινό καλοκαιρινό ουρανό. Από τον Ανδρέα Αντωνίου Κριός Κλείνει ένας κύκλος στα επαγγελματικά σας φίλοι Κριοί. Είναι δε αυτός ο νευραλγικός τομέας που εσείς δίνετε αυτή […] The post Stardust: Αναμένοντας την Πανσέληνο του ΄κόκκινου ελαφιού΄στις 3 Ιουλίου, αφουγκραζόμαστε τον αντίκτυπό της στα ζώδια appeared first on InStyle.
00:46 01/07/2023

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο μυστικός γάμος στη Ραφήνα και το ονειρεμένο νυφικό (φωτογραφίες)

ieidiseis.gr
Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Δανιάς επισημοποιήσαν τη σχέση τους λίγο πριν καλωσορίσουν στον κόσμο του πρώτο τους παιδί.Η Ιωάννα Μαλέσκου περιμένει από μέρα σε μέρα να κρατήσει στα χέρια την κορούλα της, καρπό της σχέσης της με τον εκπαιδευτή σκύλων Κωνσταντίνο Δανιά. Η γνωστή παρουσιάστρια που πέρυσι μας έλεγε καθημερινά καλημέρα από την συχνότητα του Σκάι, επέλεξε φέτος να απέχει από κάθε τηλεοπτική δραστηριότητα και να εστιάσει την προσωπική ζωή της. Μετακόμισε σε νέο σπίτι με τον εκλεκτό της καρδιά της, παντρεύτηκε και τις επόμενες ημέρες περιμένει με αγωνία να πάρει στα χέρια της το πρώτο της παιδί. Όπως είχε αποκαλύψει πριν από κάμποσο καιρό, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο
08:47 02/05/2023

Χρ. Μπουκώρος: Μεγαλύτερες από ποτέ οι ανοικτές συγκεντρώσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο, Γλώσσα και Σκιάθο!

myvolos.net
Πρωτομαγιάτικο μήνυμα νίκης και ευχές από τις Βόρειες Σποράδες, έστειλε ο Χρ. Μπουκώρος, επιστρέφοντας στην ηπειρωτική Μαγνησία. Αναφέρει ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος: Καλό μήνα σε όλους με υγεία! Επιστρέφω από περιοδεία στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Τα χρόνια που είμαι βουλευτής δεν έχω ξαναπραγματοποιήσει τόσο μαζικές ανοικτές συγκεντρώσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο, […]
18:36 01/05/2023

Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Δευτέρα 1 Μαΐου – Καλό μήνα

ekklisiaonline.gr
ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, όπου θα φτάσει τους 18 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου. Το άρθρο Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Δευτέρα 1 Μαΐου – Καλό μήνα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:22 30/04/2023

Μάιος – Καλό μήνα σε όλους ! Ευχές Πρωτομαγιά – Εορτολόγιο, Γιορτή Σήμερα 1 Μαίου

ekklisiaonline.gr
Κατά τον Πλούταρχο (Βίος Νουμά 19) η ονομασία του Μήνα (Maja) προήλθε από το όνομα της νύμφης Μαίας που ήταν η ομορφότερη από τις Πλειάδες τις επτά κόρες του Άτλαντα (Ατλαντίδες) και της Πλειόνης και μητέρα του θεού Ερμή στον οποίο ο μήνας αυτός ήταν αφιερωμένος. Το άρθρο Μάιος – Καλό μήνα σε όλους ! Ευχές Πρωτομαγιά – Εορτολόγιο, Γιορτή Σήμερα 1 Μαίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:10 30/04/2023

Καλό μήνα Μάιος, έθιμα Πρωτομαγιάς

ekklisiaonline.gr
ΕΘΙΜΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ Το άρθρο Καλό μήνα Μάιος, έθιμα Πρωτομαγιάς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:32 29/04/2023

Καλό μήνα – Το πορτρέτο του Απρίλη

ekklisiaonline.gr
Το πορτρέτο του Απριλίου (Απρίλη) τον θέλει αρχικά να είναι ο δεύτερος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου με την ονομασία Aprilis, λαμβάνοντας το όνομά του από το λατινικό ρήμα aperire, που σημαίνει ανοίγω, γιατί το μήνα αυτό ανοίγουν, ανθίζουν τα λουλούδια. Το άρθρο Καλό μήνα – Το πορτρέτο του Απρίλη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:18 01/04/2023

Ραφήνα: Το μήνυμα και τα “καρφιά του Ευάγγ. Μπουρνούς για την Πρωταπριλιά

irafina.gr
Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικέρμιου Ευάγγελος Μπουρνούς αναφέρει: “Πρωταπριλιά!!!! Καλό μήνα σε όλους και όλους σας. Και έτσι για την ιστορί, είναι φανερό οτι πλέον δεν μπορούν να γελάσουν κανένα οι υστερόβουλοι όψιμοι “ασχολούμενοι” με τα αυτοδιοικητικά θέματα ή αυτά που αφορούν τη βελτίωση ποιότητας της ζωής μας. Τους μάθαμε όλοι και βγάλαμε […]
08:42 01/04/2023

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Απριλίου-Όσιος Ευλόγιος, Καλό μήνα Απρίλιος

ekklisiaonline.gr
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Απριλίου σύμφωνα με το εορτολόγιο: Όσιος Ευλόγιος ο διά Χριστόν σαλός Το άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Απριλίου-Όσιος Ευλόγιος, Καλό μήνα Απρίλιος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:32 01/04/2023

Απρίλιος : Καλό μήνα σε όλους ! Ευχές, εορτολόγιο από 1η Απριλίου και ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ

ekklisiaonline.gr
Ο τέταρτος μήνας του πολιτικού έτους, με διάρκεια 30 ημέρες. Αρχικά ήταν ο δεύτερος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου με την ονομασία Aprilis και πήρε το όνομά του από το λατινικό ρήμα aperire, που σημαίνει ανοίγω, γιατί το μήνα αυτό ανοίγουν, ανθίζουν τα λουλούδια. Το άρθρο Απρίλιος : Καλό μήνα σε όλους ! Ευχές, εορτολόγιο από 1η Απριλίου και ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:18 31/03/2023

Μάρτιος: Καλό μήνα σε όλους !

ekklisiaonline.gr
Ο Μάρτης είναι ο τρίτος κατά σειρά μήνας του χρόνου του πολιτικού έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Πήρε το όνομά του από το Ρωμαίο θεό του πολέμου Mars δηλ. τον Άρη. Το άρθρο Μάρτιος: Καλό μήνα σε όλους ! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:24 01/03/2023

Καλό μήνα Μάρτιος ευχές

ekklisiaonline.gr
Ο Μάρτης είναι ο τρίτος κατά σειρά μήνας του χρόνου του πολιτικού έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Πήρε το όνομά του από το Ρωμαίο θεό του πολέμου Mars δηλ. τον Άρη. Όπως λέει η ρωμαϊκή ιστορία οι ιδρυτές της Ρώμης, Ρώμος και Ρωμύλος, ονόμασαν αυτόν τον πρώτο μήνα Μάρτιο, προς τιμή του πατέρα τους και γενάρχη των Ρωμαίων του θεού Άρη. Το άρθρο Καλό μήνα Μάρτιος ευχές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
08:22 01/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load