Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες, όλα είναι πώς θα τα πεις»

11:58 - 02/02/2022

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός To άρθρο Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες, όλα είναι πώς θα τα πεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Αν το είπε στο… χαχαχα, είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες» (vid)

«Αν το είπε στο… χαχαχα, είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες. Το λέμε στη φίλη μας, κάνουμε πλάκα. Δεν ξέρω πώς το είπε. Όλα είναι πώς θα τα πεις για να καταλάβει και ο άλλος αν κάνεις πλάκα. Με έχουν κατακρίνει για το χιούμορ μου. Είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα Σύριοι και είπα “περιθάλψτε τους, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τσαουσόπουλος για Κωνσταντίνο Τζούμα: "Όλα είναι πώς θα τα πεις"

"Μια ακροάτρια έφτασε σπίτι μου. Άνοιξε η μητέρα μου και μπήκε μέσα και άρχισε να τρέχει προς την κρεβατοκάμαρά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της