Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι δημόσια, δεν θέλω να δώσω συνέχεια»
19:24 - 02/02/2022
Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε σε συνέντευξή της στο Hello! και στη Μαρία Κολλιάτσα για τα σχόλια που είχαν υπάρξει πριν […]
The post Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι δημόσια, δεν θέλω να δώσω συνέχεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσω Λασκαράκη: Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια και δεν θέλω να δώσω συνέχεια
Όσα ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη. Για το ντόρο που δημιουργήθηκε με μάι φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media απάντησε η Βάσω Λασκαράκη στο Hello! και στη Μαρία Κολλιάτσα. Σου έκανα αυτήν την ερώτηση γιατί πρόσφατα προέκυψε ένα μπέρδεμα με μια πολύ ωραία φωτογραφία που ανέβασες, η οποία σχολιάστηκε και έγινε viral, αλλά εσύ προσπάθησες να ... Περισσότερα
To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια και δεν θέλω να δώσω συνέχεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι δημόσια, δεν θέλω να δώσω συνέχεια»
Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε σε συνέντευξή της στο Hello! και στη Μαρία Κολλιάτσα για τα σχόλια που είχαν υπάρξει πριν από λίγο καιρό με μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα social media κι έγινε viral. Σου έκανα αυτήν την ερώτηση γιατί πρόσφατα προέκυψε ένα μπέρδεμα με μια πολύ ωραία φωτογραφία που ανέβασες, η οποία σχολιάστηκε […]
Το άρθρο Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι δημόσια, δεν θέλω να δώσω συνέχεια» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr