Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιακό πρωτοχρονιάτικο show στη Θεσσαλονίκη

09:03 - 02/01/2020

Με την «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα υποδέχθηκε τη νέα χρονιά η Θεσσαλονίκη! Στην κατάμεστη πλατεία Αριστοτέλους, ο κόσμος καλωσόρισε το 2020 με...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιακό πρωτοχρονιάτικο show στη Θεσσαλονίκη

Με την «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα υποδέχθηκε τη νέα χρονιά η Θεσσαλονίκη!...

Διαβάστε το στο Zougla

Η "Χαρούμενη Κινέζικη Πρωτοχρονιά" επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Την πιο «Χαρούμενη Κινέζικη Πρωτοχρονιά» έρχεται να παρουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, πολυμελής ομάδα Κινέζων καλλιτεχνών, με διοργανωτή τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την παράδοση την Πρωτοχρονιά, οι Κινέζοι φορούν καινούργια ρούχα για να συμβολίσουν το νέο ξεκίνημα και τις ελπίδες του καινούργιου χρόνου. Το τυχερό τους χρώμα είναι το κόκκινο, που φανερώνει την αισιοδοξία αλλά και την εορταστική διάθεση. Κατά τις εορτές πραγματοποιούνται χοροί από δράκους και λιοντάρια, οι οποίοι πιστεύεται πως είναι ένας τρόπος προσευχής για καλή τύχη και απομάκρυνσης των κακών πνευμάτων. Έτσι λοιπόν με παραδοσιακή μουσική και με τα χορευτικά των περίφημων δράκων η

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η «Χαρούμενη Κινέζικη Πρωτοχρονιά» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Με παραδοσιακή μουσική και με τα χορευτικά των δράκων η Θεσσαλονίκη φέτος θα γιορτάσει την Κινεζική Πρωτοχρονιά -Χρονιά του Ποντικού.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»