Η Σία Κοσιώνη «λιώνει» για τον Κώστα Μπακογιάννη: Είναι απίστευτος, τέλειος

09:46 - 03/02/2022

Στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, η Σία Κοσιώνη αναφέρει: «Είναι απίστευτος ο Κώστας, είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το όλα θα πάνε καλά. Αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Έχει ελαττώματα αλλά για μένα είναι τέλειος»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση...

Διαβάστε το στο Zougla

Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Έχει ελαττώματα αλλά για μένα είναι τέλειος».»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση ήταν η Σία Κοσιώνη, η οποία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύζυγό της, Κώστα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σία Κοσιώνη: Λιώνει μιλώντας για τον Κώστα Μπακογιάννη – «Είναι απίστευτος… Τέλειος»

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη της Σίας Κοσιώνη θα προβληθεί στην εκπομπή Προσωπικά της ΕΡΤ1, την ερχόμενη Κυριακή. Η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, σε απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, μιλά μεταξύ άλλων για τον άντρα της ζωής της Κώστα Μπακογιάννη. «Είναι απίστευτος ο Κώστας, είναι ο άνθρωπος που βλέπω και... The post Σία Κοσιώνη: Λιώνει μιλώντας για τον Κώστα Μπακογιάννη – «Είναι απίστευτος… Τέλειος» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας