Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω πάει με βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο – Ήταν Αύγουστος και δεν ήμουν ο μόνος»

10:02 - 03/02/2022

O Αλέξης Γεωργούλης μίλησε την επαγγελματική και προσωπική του ζωή O ευρωβουλευτής και ηθοποιός μίλησε στο MEGA Καλημέρα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: «Έχω πάει με βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ήταν Αύγουστος…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Γεωργούλης: Έχω πάει με βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο

Για τη ζωή του, τον πιο ακριβοπληρωμένο ρόλο της καριέρας του, τις αυξομειώσεις του βάρους του αλλά και το Ευρωκοινοβούλιο στο οποίο έχει πάει ακόμη και με βερμούδα μίλησε ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός και Αλέξης Γεωργούλης. «Έχω πάει με βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ήταν Αύγουστος και η θερμοκρασία ήταν ψηλά. Δεν ήμουν ο μόνος», αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας την Πέμπτη (3/2) στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ενώ είπε ότι «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η υποκριτική, νιώθω ότι δεν αναπνέω». «Στο σχολείο έκανα πάλη και ήμουν συμμαζεμένος, είχα πολύ μακριά μαλλιά και για αυτό τον λόγο έχω πάρει αποβολή» είπε ενώ μίλησε και για τη «μάχη» του με τα κιλά. «Ήμουν ασανσέρ με τα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλέξης Γεωργούλης: Έχω πάει και με βερμούδα στο ευρωκοινοβούλιο- Mου έχει λείψει πολύ η υποκριτική

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τη δράση του στο Ευρωκοινοβούλιο και μάλιστα αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή πήγε με βερμούδα σε συνεδρίαση. «Έχω πάει με βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ήταν Αύγουστος και η θερμοκρασία ήταν ψηλά. Δεν ήμουν ο μόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ως ευρωβουλευτής δεν μπορείς να ανελιχθείς προσωπικά, μόνο να βοηθάς μπορείς» συνέχισε. «Δεν ξέρω αν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Γεωργούλης: Έχω πάει με βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ η υποκριτική, νιώθω ότι δεν αναπνέω»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά