Ελίνα Παπίλα: «Πάρα πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι εγώ και ο Γιώργος Καρτελιάς ήμασταν ζευγάρι»

10:28 - 03/02/2022

Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 2/2 ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα. Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Star παραχώρησαν μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για το πέρασμά τους από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση. Ο Γιώργος Καρτελιάς δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ακόμα δεν […] The post Ελίνα Παπίλα: «Πάρα πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι εγώ και ο Γιώργος Καρτελιάς ήμασταν ζευγάρι» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ε. Παπίλα: Πολλοί ακροατές νόμιζαν ότι ήμασταν ζευγάρι

Διαβάστε το στο

Ελίνα Παπίλα: «Νόμιζαν ότι ήμασταν με τον Γιώργο Καρτελιά ζευγάρι» 

O Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, που ανέλαβαν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star, βρέθηκαν καλεσμένοι στο The 2night Show. Μεταξύ άλλων, οι δύο τους ανέφεραν πως πολλοί ακροατές τους στο ραδιόφωνο στο παρελθόν τους θεωρούσαν ζευγάρι. «Παρά πολύς κόσμος νόμιζε ότι ήμασταν ζευγάρι, ακροατές κυρίως. Μου έκανε εντύπωση που μας ρώταγαν ακροατές και τους απαντούσα […] The post Ελίνα Παπίλα: «Νόμιζαν ότι ήμασταν με τον Γιώργο Καρτελιά ζευγάρι»  appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ koolnews.gr

Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο

Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της!

Η Σάρλοτ ΜακΚίνι έχει κέφια και το αποδεικνύει με selfie στον καθρέφτη

Υγεία: 5 τροφές που μειώνουν την κορτιζόλη, την ορμονη του άγχους, το λόγο που δε μπορείτε να χάσετε βάρος

Μαλλιά: Η νέα hair care ρουτίνα για μακριά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ!