ΠΑΟΚ: Ξέσπασε ο Λουτσέσκου για τη δολοφονία του Άλκη - «Η καρδιά μου δίπλα στην οικογένεια» (video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΟΚ: Ξέσπασε ο Λουτσέσκου για τη δολοφονία του Άλκη - «Η καρδιά μου δίπλα στην οικογένεια» (video)
ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τοποθετήθηκε για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛουτσέσκου για τη δολοφονία του Άλκη: Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πόσο πονάει αυτή η οικογένεια
Σοκαρισμένος είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο πονάει η οικογένειά του. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Ριζούπολη με 2-0 και στο τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα έγιναν κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και για τα τελευταία θλιβερά γεγονότα με την δολοφονία του Άλκη. Ο θάνατος του 19χρονου σόκαρε τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος τόνισε πως αυτά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. «Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Η καρδιά μου βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια που έχασε το παιδί της. Είναι απίστευτο. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε καν πόσο πονάει αυ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr