Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα»
12:56 - 03/02/2022
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε για ακόμη μια φορά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα. […]
The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα»
Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησαν ο παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του, Ιλάειρα Ζήση
Διαβάστε το στο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα
Τρισευτυχισμένος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος άλλη μια φορά εκδήλωσε δημόσια τον έρωτα του για την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλαέιρα με την οποία θα ανέβει σε λίγο καιρό τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Κύπριος μουσικός και παραγωγός έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου». «Από ότι μαθαίνω από τα πεθερικά μου, στον αρραβώνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ετοιμάζουν πολλά και διάφορα. Εμένα πάντως μου είπαν να πάω χωρίς κοσμήματα, γιατί ξέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαυρίκιος Μαυρικίου: Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως «την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου». «Από ότι μαθαίνω από τα πεθερικά μου, στον αρραβώνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ετοιμάζουν πολλά και διάφορα. Εμένα πάντως μου είπαν να πάω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜ.Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα» (βίντεο)
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, θέλησε να μας αποκαλύψει λεπτομέρειες, σχετικά με την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με την μέλλουσα σύζυγό του του Ιλάειρα Ζήση.
Ειδικότερα, ο θεατρικός παραγωγός από την Κύπρο την ώρα που απολάμβανε μια περιποίηση των άκρων των ποδιών τους, αποκάλυψε πως «την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου».
«Από ότι μαθαίνω από τα πεθερικά μου, στον αρραβώνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ετοιμάζουν πολλά και διάφορα. Εμένα πάντως μου είπαν να πάω χωρίς κοσμήματα, γιατί ξέρετε ότι φοράω. Ακούω και για κάτι αρνιά που θα ψηθούν
Διαβάστε το στο pronews.grΜαυρίκιος Μαυρικίου: "Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα"
"Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr