Εθνική Ελλάδος: Πογέτ ο εκλεκτός για τον πάγκο

13:18 - 03/02/2022

Οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας εισηγήθηκαν τον Γκουστάβο Πογέτ για νέο νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ανδρών, η οποία αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών. Οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας εισηγήθηκαν την πρόσληψη του Ουρουγουανού προπονητή, με τον […] The post Εθνική Ελλάδος: Πογέτ ο εκλεκτός για τον πάγκο appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εθνική Ελλάδος: Πογέτ ο εκλεκτός για τον πάγκο της «γαλανόλευκης»

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών, καθώς η ΕΠΟ αναμένεται να αποδεχθεί την εισήγηση των Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα, για την πρόσληψη του Ουρουγουανού προπονητή.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Εθνική Ελλάδος: Γκουστάβο Πογιέτ ο εκλεκτός για τον πάγκο

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει ο διάδοχος του Τζον Φαν’τ Σχιπ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Ο Γκουστάβο Πογιέτ θα διαδεχθεί τον 58χρονο Ολλανδό στην τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης». Οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας εισηγήθηκαν την πρόσληψη του Ουρουγουανού προπονητή και η ΕΠΟ άναψε το «πράσινο» φως για την πρόσληψη του. Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη συμφωνίας και μετά το της συνεδρίασης θα υπάρξει ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες. Ο 54χρονος Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος έχει περάσει από την ΑΕΚ τη σεζόν 2015/16 έχοντας απολογισμό 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 28 ματς, προκρίθηκε ως η καλύτερη δυνατή λύση για τον

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εθνική: Πογέτ ο εκλεκτός για τον πάγκο

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν. Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει ο διάδοχος του Τζον Φαν’τ Σιπ για τον πάγκο της εθνικής Ελλάδας. Οπως όλα δείχνουν ο Γκουστάβο Πογέτ θα διαδεχθεί τον 58χρονο Ολλανδό στην τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης». Οι Κώστας Κωνσταντινίδης […] The post Εθνική: Πογέτ ο εκλεκτός για τον πάγκο appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Εθνική Ελλάδας: Στο γήπεδο της Στεάουα το φιλικό με τη Ρουμανία

«Η ώρα έναρξης του φιλικού αγώνα των εθνικών ομάδων Ρουμανίας-Ελλάδας ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25/03/2022 στο Στεάουα Στάντιουμ του Βουκουρεστίου είναι η 20:15 ώρα Ελλάδος (19:15 CET)», ανακοίνωσε η…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»