#Τάκης Φύσσας

Η ΕΠΟ διοργάνωσε ημερίδα με το θέμα της ψυχικής υγείας των ποδοσφαιριστών στο επίκεντρο

filathlos.gr
Η ΕΠΟ διοργάνωσε ημερίδα με το θέμα της ψυχικής υγείας των ποδοσφαιριστών στο επίκεντρο 25/04/2023 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott η ημερίδα με θέμα «Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία: Νιώθω, Αποδέχομαι, Δρω», την οποία διοργάνωσαν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης σε συνεργασία με την ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ». Ομιλητές στο 1ο πάνελ της εκδήλωσης ήταν οι Ντέμης Νικολαΐδης (πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής), Χρύσα Κουρομπύλια (διεθνής διαιτητής), Χρήστος Σωτηρακόπουλος (δημοσιογράφος), Αλέξης Σπυρόπουλος (δημοσιογράφος) και συντονιστής ο δημοσιογράφος Στέφανος Αβραμίδης. Στο 2ο
18:12 25/04/2023

Στη Λεωφόρο ο Πογιέτ για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ μαζί με Κωνσταντινίδη και Φύσσα

filathlos.gr
Στη Λεωφόρο ο Πογιέτ για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ μαζί με Κωνσταντινίδη και Φύσσα 22/01/2023 Από κοντά θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ.  Μάλιστα, μαζί με τον Ουρουγουανό προπονητή στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης και αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας. 
17:22 22/01/2023

Αντιπροσωπεία των Εθνικών Ομάδων στο ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ

filathlos.gr
Αντιπροσωπεία των Εθνικών Ομάδων στο ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ 16/12/2022 Τη δομή της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) στο Παγκράτι επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των Εθνικών Ομάδων. Τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, εκπρόσωπος της Εθνικής Γυναικών και οι κκ Κωνσταντινίδης και Φύσσας χάρισαν στα παιδιά δώρα μαζί με τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Στα παιδιά του ιδρύματος, "τα γενναία παιδιά", όπως τα αποκαλούν οι άνθρωποι της οργάνωσης, χάρισαν την αγάπη τους και δώρα ο Γουστάβο Πογέτ, οι διεθνείς Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζαρος Ρότα και Γιώργος Αθανασιάδης, η παίκτρια
15:50 16/12/2022

Στη Λεωφόρο για το «αιώνιο» ντέρμπι ο Πογιέτ

thessports.gr
Ο Γκουστάβο Πογιέτ θα παρακολουθήσει από κοντά το «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, ο τεχνικός της Εθνικής θα παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκο και τον Ολυμπιακό. Μαζί του στη Λεωφόρο θα είναι οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας. The post Στη Λεωφόρο για το «αιώνιο» ντέρμπι ο Πογιέτ first appeared on ThesSports.
14:32 06/11/2022

Εθνική Ελλάδος: Στην Λεωφόρο για το ντέρμπι Πογιέτ, Φύσσας και Κωνσταντινίδης

Gazzetta
Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα δώσουν το «παρών» το απόγευμα ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς και οι Τάκης Φύσσας και Κώστας Κωνσταντινίδης.
14:20 06/11/2022

Φύσσας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

aek1924.gr
«Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας για την κλήρωση των προκριματικών του EURO 2024. Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας δήλωσε ότι η κλήρωση των προκριματικών του EURO 2024 αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εξέλιξη και την πρόοδο της Εθνικής Ομάδας, η […] The post Φύσσας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες» appeared first on AEK1924.gr.
17:20 09/10/2022

Εθνική Ελλάδας: Η όμορφη κίνηση με Μπουχαλάκη, Πασχαλάκη και Χατζηγιοβάνη

filathlos.gr
Εθνική Ελλάδας: Η όμορφη κίνηση με Μπουχαλάκη, Πασχαλάκη και Χατζηγιοβάνη 20/09/2022 Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η ημέρα για τους συμμετέχοντες στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας (19-21 Σεπτεμβρίου), που συνδιοργανώνουν η ΕΠΟ και η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και η τελική φάση του οποίου άρχισε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας! Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη και τον αθλητικό Διευθυντή της Εθνικής Ανδρών Τάκη Φύσσα επισκέφθηκαν τον χώρο όπου πραγματοποιείται η καινοτόμος δράση με τη συμμετοχή ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας από όλη την Ελλάδα.
14:38 20/09/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Βραβεύτηκαν στη Λεωφόρο Φύσσας, Μπασινάς, Αποστολάκης και Χένρικσεν

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Βραβεύτηκαν στη Λεωφόρο Φύσσας, Μπασινάς, Αποστολάκης και Χένρικσεν 17/09/2022 Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη βράβευση παλαίμαχων παικτών που έχουν τιμήσει στο παρελθόν τη φανέλα με το «τριφύλλι». Στο ημίχρονο του σημερινού ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σειρά πήραν οι Ρενέ Χένρικσεν, Άγγελος Μπασινάς, Στράτος Αποστολάκης και Τάκης Φύσσας. Οι τέσσερις παίκτες έχουν προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό και δέχτηκαν την τιμητική επετειακή φανέλα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς που βρέθηκαν στη Λεωφόρο. 
23:18 17/09/2022

Φύσσας για Γιακουμάκη: «Χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτόν, είναι στο χέρι του να πάει ακόμα καλύτερα»

Gazzetta
Το εγκώμιο του Γιώργο Γιακουμάκη έπλεξε ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το ποδόσφαιρό μας χρειάζεται παίκτες σαν τον επιθετικό της Σέλτικ.
18:54 26/05/2022

Φύσσας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες σαν τον Γιακουμάκη»

fosonline.gr
Ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής ομάδας της Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, «αποκάλυψε» ότι ήταν εκείνος που έπεισε τον Γιώργο Γιακουμάκη να αγωνιστεί στη Σκωτία με τη Σέλτικ και δήλωσε ότι μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν.  
18:18 26/05/2022

Τάκης Φύσσας: Σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με την σύζυγό του και την μεγάλη του κόρη

tlife.gr
Σε μια ήρεμη και χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε ο φωτογραφικός φακός τον Τάκη To άρθρο Τάκης Φύσσας: Σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με την σύζυγό του και την μεγάλη του κόρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:30 23/05/2022

Τάκης Φύσσας: "Ο Ολυμπιακός δεν με ήθελε ποτέ επειδή ήξερε ότι ήμουν ταγμένος αλλού, μακριά και αγαπημένοι"

thebest.gr
Ο Τάκης Φύσσας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day" του Alpha, όπου αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα.
14:10 20/03/2022

Φύσσας: «Μακριά κι αγαπημένοι με τον Ολυμπιακό – Είχα πει στον Μπασινά “θα σου ορμήξω”»!

panathinaikoskosmos.com
Ο Τάκης Φύσσας αποκάλυψε περιστατικά από την ποδοσφαιρική του καριέρα Continue reading Φύσσας: «Μακριά κι αγαπημένοι με τον Ολυμπιακό – Είχα πει στον Μπασινά “θα σου ορμήξω”»! at Panathinaikos Kosmos.
17:00 18/03/2022

Τάκης Φύσσας: Τα νεύρα με Μπασινά και Καραγκούνη κι ο Ολυμπιακός

Newsit
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, μίλησε για περιστατικά που δεν γνωρίζει ο κόσμος από την ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό. Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στην κάμερα του Alpha, κάνοντας αναφορά σε ορισμένα περιστατικά, τα οποία συνέβησαν στην καριέρα του. Αρχικά, ... Περισσότερα To άρθρο Τάκης Φύσσας: Τα νεύρα με Μπασινά και Καραγκούνη κι ο Ολυμπιακός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 18/03/2022

Εθνική Ελλάδος: Πογέτ ο εκλεκτός για τον πάγκο

aek1924.gr
Οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας εισηγήθηκαν τον Γκουστάβο Πογέτ για νέο νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ανδρών, η οποία αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών. Οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας εισηγήθηκαν την πρόσληψη του Ουρουγουανού προπονητή, με τον […] The post Εθνική Ελλάδος: Πογέτ ο εκλεκτός για τον πάγκο appeared first on AEK1924.gr.
13:18 03/02/2022

Στα υπόψιν της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής ο Ρούνιαϊτς

filathlos.gr
Στα υπόψιν της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής ο Ρούνιαϊτς 20/01/2022 Ο 50χρονος Γερμανός προπονητής της πολωνικής Πογκόν, Κόστα Ρούνιαϊτς, είναι ένα από τα τελευταία ονόματα που προτάθηκαν στην ΕΠΟ για τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ωστόσο, ακόμα παραμένει ανοιχτό το θέμα του νέου ομοσπονδιακού. Τάκης Φύσσας και Κώστας Κωνσταντινίδης συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους κι όπως σημειώνουν από την ομοσπονδία, πρόκειται για μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην προσπάθεια να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Πέρα από τον Γερμανό τεχνικό, έχουν επίσης προταθεί μεταξύ άλλων οι Ντούνγκα, Ντε Μπιάζι και Ντοναντόνι. Όμως, η λίστα αναμένεται να μεγ
12:00 20/01/2022

Φύσσας: «Δεν θα κάνουμε βιαστική επιλογή – Το κεφάλαιο Φαν’τ Σιπ έχει κλείσει»

pressaris.gr
Για το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού και όχι μόνο μίλησε o αθλητικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας.   Ο Τάκης Φύσσας μίλησε για την προσπάθεια εξεύρεσης προπονητή στην Εθνική, για τον Τζον Φαν’τ Σχιπ, ενώ κατέρριψε τον μύθο για τον γάμο του ποτέ δεν ανέβαλε. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαστε σε αναζήτηση προπονητή, αλλά […] The post Φύσσας: «Δεν θα κάνουμε βιαστική επιλογή – Το κεφάλαιο Φαν’τ Σιπ έχει κλείσει» appeared first on pressaris.gr.
23:18 19/12/2021

Η παρωδία με την εθνική συνεχίζεται – «Δεν βιαζόμαστε για προπονητή»

to10.gr
Για το θέμα με τον πάγκο της εθνικής ομάδας μίλησε ο Τάκης Φύσσας που έχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή της «γαλανόλευκης».
20:04 19/12/2021

Φύσσας για διάδοχο Φαν Σιπ: “Δεν είμαστε κοντά”

aek1924.gr
Ο Τάκης Φύσσας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Η ώρα των πρωταθλητών” στο “NOVASPORTS” και σε ερώτηση για τον διάδοχο του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας υποστήριξε πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο εκλεκτός. Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή “Η ώρα των πρωταθλητών” στο “NOVASPORTS”. Ο […] The post Φύσσας για διάδοχο Φαν Σιπ: “Δεν είμαστε κοντά” appeared first on AEK1924.gr.
19:46 19/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load