Βίκυ Σταυροπούλου: «Παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία αλλά ο γάμος δεν κράτησε πολύ»

01:50 - 04/02/2022

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω με το Νίκο Χατζηνικολάου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την […] The post Βίκυ Σταυροπούλου: «Παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία αλλά ο γάμος δεν κράτησε πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Β. Σταυροπούλου: Παντρεύτηκα επειδή έμεινα έγκυος

Διαβάστε το στο

Βίκυ Σταυροπούλου: Παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, ο γάμος δεν κράτησε πολύ

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε χθες βράδυ στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου αναφέρθηκε και στην κόρη της Δανάη Μπάρκα, αλλά και στον σύντομο γάμο της σε πολύ μικρή ηλικία. «Σε εμένα τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, στα 22 μου χρόνια», σημείωσε αρχικά η ηθοποιός. «Δεν θα ερχόταν ο γάμος σε αυτήν την ηλικία. Έγινε με έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ ακόμα, ακριβώς γιατί είχα αποφασίσει ότι θα κρατήσω το παιδί», συνέχισε. Σύμφωνα με τη Βίκυ Σταυροπούλου, «μετά ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά και τα πράγματα δεν είναι λειτουργούν όπως τα ονειρευόσουν. Έτσι χωρίσαμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: «Παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία αλλά ο γάμος δεν κράτησε πολύ»

"Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ κι έχω εξαιρετικές σχέσεις γιατί υπήρχε καρπός σε αυτόν τον έρωτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: «Παντρεύτηκα πολύ νέα γιατί έμεινα έγκυος στα 22 μου χρόνια»

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν χθες καλεσμένη η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αρχή της καριέρας της, την κόρη της Δανάη Μπάρκα, αλλά και τον γάμο που έκανε στα 22 της χρόνια, επειδή έμεινε έγκυος. Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε νέα, επειδή έμεινε έγκυος και δεν το […] The post Βίκυ Σταυροπούλου: «Παντρεύτηκα πολύ νέα γιατί έμεινα έγκυος στα 22 μου χρόνια» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο