Α.Κούγιας για δολοφονία Άλκη: «Ευνοϊκή λύση για τον δράστη ο διαχωρισμός της δικογραφίας»
08:12 - 04/02/2022
Τον προβληματισμό του αναφορικά με την ποινική δίωξη που ασκήσει στον 23χρονο συλληφθέντα εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη, Αλέξης Κούγιας.
Σε πρωινή του συνέντευξη ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας, ακόμα, αλλά συμπλήρωσε πως του κάνει «εντύπωση ότι χωρίστηκε η δικογραφία όσον αφορά τα όπλα».
Σημειώνεται πως σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες κατά του 23χρονου, η μία για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη και η δεύτερη για τα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου έγινε έφοδος από τις Αρχές.
«Έχω πολλούς προβληματισμούς για αυτό» δήλωσε ο δικηγόρος, αλλά ξεκαθάρισε πως «δεν επρόκειτο να παραγραφεί η υπόθεση».
«Θα μιλήσω για
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία Άλκη - Κούγιας: Ευνοεί τον 23χρονο ο διαχωρισμός της δικογραφίας
Διαβάστε το στο Κούγιας για δολοφονία Άλκη: Έχω προβληματισμούς για τον διαχωρισμό της δικογραφίας – Ευνοϊκή για τον δράστη
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την οικογένεια του νεαρού. Ο ποινικολόγος εμφανίστηκε προβληματισμένος για τον διαχωρισμό της δικογραφίας, σημειώνοντας ότι αυτό είναι ευνοϊκό για τον φερόμενος ως δράστη. «Δυστυχώς, με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε πρόσβαση στην δικογραφία. Ούτε εγώ ούτε η οικογένεια γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για την σύλληψη του 23χρονου ή για την τιμωρία του για όσα βρέθηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων», είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1. Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας «μου κάνει εντύπωση ότι χωρίστηκε η δικογραφία όσον αφορά τα όπλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚούγιας για δολοφονία Άλκη: Έχω προβληματισμούς για τον διαχωρισμό της δικογραφίας – Ευνοϊκή για τον δράστη
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την οικογένεια του νεαρού. Ο ποινικολόγος εμφανίστηκε προβληματισμένος για τον διαχωρισμό της δικογραφίας, σημειώνοντας ότι αυτό είναι ευνοϊκό για τον φερόμενος ως δράστη. «Δυστυχώς, με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε πρόσβαση στην δικογραφία. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔολοφονία Άλκη – Κούγιας: Ευνοεί τον 23χρονο κατηγορούμενο ο διαχωρισμός της δικογραφίας (vid)
Στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, που είναι ο δικηγόρος της οικογένειάς του. Περισσότερα στο grtimes.gr
Διαβάστε το στο thessports.grΔολοφονία Aλκη – Κούγιας: Ευνοεί τον 23χρονο κατηγορούμενο ο διαχωρισμός της δικογραφίας (VIDEO)
Στην υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου Άλκη σε περιστατικό οπαδικής βίας στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας.
«Δυστυχώς, με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε πρόσβαση στην δικογραφία. Ούτε εγώ ούτε η οικογένεια γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για την σύλληψη του 23χρονου ή για την τιμωρία του για όσα βρέθηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
«Μου κάνει εντύπωση ότι χωρίστηκε η δικογραφία όσον αφορά τα όπλα. Έχω πολλούς προβληματισμούς για αυτό. Δεν επρόκειτο να παραγραφεί η υπόθεση. Θα μιλήσω για αυτό την Δευτέρα, αφού πάρω την δικογραφία. Έχω μια σ
Διαβάστε το στο grtimes.gr