Τον μαχαίρωσαν για μία αλυσίδα στα Πατήσια: «Νιώθω το μαχαίρι να μπαίνει ξανά στην κοιλιά μου» λέει ο 18χρονος
16:18 - 04/02/2022
Για την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε μέρα μεσημέρι μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στα Πατήσια μίλησε ο 18χρονος εξηγώντας πως οι τρεις άνδρες οι οποίοι του επιτέθηκαν ήθελαν να του πάρουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό. «Nα εδώ με μαχαίρωσαν πραγματικά ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει στη ζωή μου» είπε την Παρασκευή (4/2) μιλώντας στην ΕΡΤ περπατώντας στο μέρος που τον μαχαίρωσαν. Ο Αλέξανδρος φανερά συγκλονισμένος δήλωσε ότι ένιωσε μεγάλο φόβο και τόνισε πως ξαναζεί τον εφιάλτη που πέρασε διαρκώς στο μυαλό του. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/4) μόλις 500 μέτρα από το σπίτι του 18χρονου στα Πατήσια. «Όταν ένιωσα τη μαχαιριά, πάγωσα» «Με φώναξαν και μου είπαν
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο 18χρονος που τον μαχαίρωσαν για μία αλυσίδα – “Νιώθω το μαχαίρι να μπαίνει ξανά στην κοιλιά μου”
Συγκλονίζει η μαρτυρία του 18χρονου Αλέξανδρου, που έπεσε θύμα ληστείας το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στα Πατήσια. Τρεις άνδρες τον πλησίασαν και τον απείλησαν με μαχαίρι προκειμένου να του αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό. Ο ένας, δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει στην κοιλιά. Ο 18χρονος έχασε τις […]
Διαβάστε το στο irafina.gr