Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα
12:16 - 05/02/2022
Παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη ρωσική πλευρά ζητήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια από τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα
Παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη ρωσική πλευρά ζητήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια από τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τονίζει ότι η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή ζητήματα. «Ο Ουκρανός ομόλογός μου ζήτησε να μεταφέρω το μήνυμα...
The post Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔένδιας: «Το Κίεβο μου ζήτησε παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα»
Παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη ρωσική πλευρά ζητήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια από τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα.
Διαβάστε το στο topontiki.grΔένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα - Η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή θέματα
Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα - Η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή θέματα ekomninou
Σαβ, 05/02/2022 - 14:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΝίκος Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα
Η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή θέματα
Διαβάστε το στο mononews.grΝ. Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα
Παρέμβαση/μεσολάβηση στη ρωσική πλευρά για αποκλιμάκωση της έντασης ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια ο Ουκρανός ομόλογός του Ντμίτρο Κουλέμπα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», όπου και τονίζει ότι η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή ζητήματα.
Το άρθρο Ν. Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΔένδιας: Δέχτηκα αίτημα από την Ουκρανία για παρέμβαση αποκλιμάκωσης προς την ρωσική πλευρά
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, αποκάλυψε πως ο Ουκρανός ομόλογός του, Ντμίτρο Κουλέμπα, του ζήτησε να παρέμβει προς την ρωσική πλευρά, με σκοπό την κλιμάκωση της κρίσης που σοβεί εδώ και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΔένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα
«Η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή θέματα»
Διαβάστε το στο news.grΝ. Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα
Παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη ρωσική πλευρά ζητήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια από τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τονίζει ότι η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή ζητήματα. «Ο Ουκρανός ομόλογός μου ζήτησε να μεταφέρω το μήνυμα για την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην […]
Ν. Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΔένδιας: «Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα»
Στην εφημερίδα Τα Νέα μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος τόνισε ότι συνομίλησε με το Κίεβο το οποίο και ζήτησε να παρέμβει στη Μόσχα για αποκλιμάκωση. «Ο Ουκρανός…
Διαβάστε το στο politik.gr