Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα

12:16 - 05/02/2022

Παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη ρωσική πλευρά ζητήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια από τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη ρωσική πλευρά ζητήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια από τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τονίζει ότι η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή ζητήματα. «Ο Ουκρανός ομόλογός μου ζήτησε να μεταφέρω το μήνυμα... The post Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δένδιας: «Το Κίεβο μου ζήτησε παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα»

Παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη ρωσική πλευρά ζητήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια από τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα - Η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή θέματα

Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα - Η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή θέματα ekomninou Σαβ, 05/02/2022 - 14:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Νίκος Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα

Η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή θέματα

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ν. Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα

Παρέμβαση/μεσολάβηση στη ρωσική πλευρά  για αποκλιμάκωση της έντασης ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια ο Ουκρανός ομόλογός του Ντμίτρο Κουλέμπα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», όπου και τονίζει ότι η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή ζητήματα. Το άρθρο Ν. Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Δένδιας: Δέχτηκα αίτημα από την Ουκρανία για παρέμβαση αποκλιμάκωσης προς την ρωσική πλευρά

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, αποκάλυψε πως ο Ουκρανός ομόλογός του, Ντμίτρο Κουλέμπα, του ζήτησε να παρέμβει προς την ρωσική πλευρά, με σκοπό την κλιμάκωση της κρίσης που σοβεί εδώ και…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή θέματα»

Διαβάστε το στο news.gr

Ν. Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα

Παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη ρωσική πλευρά ζητήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια από τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τονίζει ότι η Ελλάδα έχει ρόλο και λόγο στα διεθνή ζητήματα. «Ο Ουκρανός ομόλογός μου ζήτησε να μεταφέρω το μήνυμα για την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην […] Ν. Δένδιας: Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Δένδιας: «Μου ζητήθηκε από το Κίεβο παρέμβαση αποκλιμάκωσης στη Μόσχα»

Στην εφημερίδα Τα Νέα μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος τόνισε ότι συνομίλησε με το Κίεβο το οποίο και ζήτησε να παρέμβει στη Μόσχα για αποκλιμάκωση. «Ο Ουκρανός…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις