Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς»

22:30 - 05/02/2022

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκε για μια ακόμη φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ για […] The post Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη, ξέσπασε ο Τσολάκης, έχασαν ξανά οι Μαχητές

Survivor: Όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (5/2)Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor-Κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς» (vid)

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκε για μια ακόμη φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ για το αγώνισμα επάθλου. Απέναντι στο γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια των Διασήμων βρέθηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη. Σε ένα απαιτητικό αγώνισμα, όπου έπρεπε να παρθούν τρεις νίκες, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε αρχικά να κάνει το 2 – […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor: Γιατί κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Μη μου μιλάει κανείς» [video]

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκε για μια ακόμη φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ για το αγώνισμα επάθλου. Απέναντι στο γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια των Διασήμων βρέθηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη. Σε ένα απαιτητικό αγώνισμα, όπου έπρεπε να παρθούν τρεις νίκες, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε αρχικά να κάνει το 2 – […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Survivor: Γιατί κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Μη μου μιλάει κανείς» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Survivor: Ξέσπασε η Ε.Παπαδοπούλου - «Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ρίχθηκε για ακόμη μία φορά, στον στίβο μάχης του Survivor. Απέναντι στο γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια των Διασήμων, βρέθηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη. Σε ένα απαιτητικό αγώνισμα, όπου έπρεπε να παρθούν τρεις νίκες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε αρχικά να κάνει το 2 – 0. Ωστόσο, η παίκτρια των Μαχητών μπόρεσε με επιμονή να φέρει το ματς στα ίσια και να κάνει την ανατροπή με σκορ 2 – 3. Κάτι που πραγματικά «λύγισε» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία και ξέσπασε σε κλάματα όταν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας της. «Σας είπα να μην μου μιλάει κανείς! Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς. Και μου έλεγε ο καθένας το δικό του και με αποσυντόνιζαν. Νιώθω χάλια» τόνισε, μέσα σε όλα, η παίκ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο