Καλάβρυτα: «Μάχη» για να βρεθούν οι 3 αγνοούμενοι-Επιχειρεί και ελικόπτερο
11:06 - 06/02/2022
Ένα ελικόπτερο του ενιαίου κέντρου συντονισμού έρευνας - διάσωσης, συμμετέχει στις έρευνες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, «Ύδατα Στυγός», κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, για τον εντοπισμό τριών αναρριχητών που αγνοούνται.
Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή επιχειρούν ακόμη 22 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ένα ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, καθώς και ομάδα χειριστών εναέριων συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμει κλιμάκιο εννέα εθελοντών - διασωστών, του παραρτήματος Αχαΐας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συναγερμός στα Καλάβρυτα: Τρει
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλάβρυτα: Μάχη με το χρόνο για τους 3 αναρριχητές – Επιχείρηση ΕΜΑΚ και ελικόπτερο (pics)
Με το πρώτο φως της ημέρας οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύθηκαν επικεντρώνοντας στην περιοχή από "Μαυρολίμνη" έως Ύδατα της Στυγός.
Διαβάστε το στο Skai.gr