Σάκης Ρουβάς: «Ζηλεύω πάρα πολύ. Θα ήθελα να παίζω, να είμαι μέσα στο Survivor»
15:26 - 06/02/2022
Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μίλησε ο Σάκης Ρουβάς το μεσημέρι της Κυριακής. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συναυλία Sakis Brings Love & Spring Concert που αναμένεται να δώσει στις 13 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων και για το νέο project, το σόου Masked Singer, ωστόσο είπε πως είναι σίγουρο το σόου, αλλά ως […]
The post Σάκης Ρουβάς: «Ζηλεύω πάρα πολύ. Θα ήθελα να παίζω, να είμαι μέσα στο Survivor» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι
Τι είπε ο τραγουδιστής για τη συμμετοχή του αδερφού του Απόστολου στο ριάλιτι επιβίωσης
Διαβάστε το στο Σάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι
Τι είπε ο τραγουδιστής για τη συμμετοχή του αδερφού του Απόστολου στο ριάλιτι επιβίωσης.
Το άρθρο Σάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί να παίζω
Τη συμπαράσταση και τον θαυμασμό του προς τον αδελφό του εξέφρασε ο Σάκης Ρουβάς
Διαβάστε το στο mononews.gr