Σάκης Ρουβάς: «Ζηλεύω πάρα πολύ. Θα ήθελα να παίζω, να είμαι μέσα στο Survivor»

15:26 - 06/02/2022

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μίλησε ο Σάκης Ρουβάς το μεσημέρι της Κυριακής. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συναυλία Sakis Brings Love & Spring Concert που αναμένεται να δώσει στις 13 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων και για το νέο project, το σόου Masked Singer, ωστόσο είπε πως είναι σίγουρο το σόου, αλλά ως […] The post Σάκης Ρουβάς: «Ζηλεύω πάρα πολύ. Θα ήθελα να παίζω, να είμαι μέσα στο Survivor» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη συμμετοχή του αδερφού του Απόστολου στο ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε το στο

Σάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη συμμετοχή του αδερφού του Απόστολου στο ριάλιτι επιβίωσης. Το άρθρο Σάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σάκης Ρουβάς για Survivor: Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί να παίζω

Τη συμπαράσταση και τον θαυμασμό του προς τον αδελφό του εξέφρασε ο Σάκης Ρουβάς

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σάκης Ρουβάς: "Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor"

Όσα είπε για τον αδερφό του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»